ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Superleague: Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-1 (video)

Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες διεκδικούν θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου, η Ξάνθη έκανε μεγάλο διπλό μέσα στην Τρίπολη και πλέον είναι...
ισόβαθμη στην 5η θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στην Τρίπολη με το τελικό σκορ να αδικεί τον Αστέρα. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά τελικά κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιώλης έκανε αλλαγές, άφησε την ομάδα του με ένα αμυντικό χαφ, έκλεισε τους Ακρίτες στην περιοχή τους, αλλά βρήκε μπροστά του έναν εκπληκτικό Λοντίγκιν που δικαιολόγησε επάξια της “σειρήνες” ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Σταυρουλάκης
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ουσέρο, Άλβαρες (Περόνε 46′), Φραγκουλάκης (Ναβάρο 46′), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λένσε (Καλατζής 66′)

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Παΐτο Φλίσκας, Ντιέ (Πρίττας 61′), Μαρσελίνιο (Πλατέλλας 75′), Μαρίν (Μάνταλος 86′), Ντάνι, Σολτάνι


sports-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: