ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Superleague: Πλατανιάς – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός και κατάφερε να ...
φύγει νικητής με 4-0 από την έδρα του Πλατανιά.
Από την άλλη πλευρά, τους “ερυθρολεύκους” τους έσωσαν οι αλλαγές του Μίτσελ, αλλά και το όμορφο γκολ του Αμπντούν. Ο Αλγερινός, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 20′ μ’ ένα προσωπικό τέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Αριέλ Ιμπαγάσα.
Ο Αργεντινός άσος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, βελτίωσε τους Πειραιώτες στο δημιουργικό κομμάτι και πρόλαβε μέσα σε περίπου μισή ώρα αγώνα να μοιράσει δύο γκολ. Αναμφισβήτητα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κι αυτό που έλειπε από την ομάδα του Μίτσελ. Με θετικό πρόσωπο κρίνονται και οι άλλες δύο αλλαγές του Ισπανού προπονητή (Φουστέρ, Βλαχοδήμος), αφού κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ.
Αυτό ήταν το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα (παίζει εντός με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο τις δύο αγωνιστικές που απομένουν) και αφού δεν έχασε, παρέμεινε αήττητος μακριά από το “Γ. Καραϊσκάκης”.
Σ’ ό,τι αφορά στον Πλατανιά, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα, αν ο Κάκος είχε δώσει το πέναλτι στο 0-1, αν οι Κρητικοί εκμεταλλεύονταν καλύτερα την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος κι αν δεν κατέρρεαν μετά το 0-2.
Διαιτητής: Α. Κάκος
Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Ν. Καραϊσαρίδης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα (71′ Δέντσας), Τετέ, Μπέλιτς, Γιάννου (70′ Μιρτσέτα), Ναζλίδης, Αναστασάκος (79′ Γιακουμάκης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μοδέστο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57′ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (73′ Βλαχοδήμος), Φετφατζίδης (57′ Φουστέρ), Μήτρογλου.

Γκολ: 20′ Αμπντούν, 62′ Φουστέρ, 80′ Μήτρογλου, 90+3′ Βλαχοδήμος


sports-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: