ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ανενεργός ο εγκέφαλός του Tόμας Πρωτόπαπα!!!

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για τον Τόμας Πρωτόπαπα και την οικογένειά του σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.
Οι φαρμακευτικές αγωγές...

έπεσαν στο κενό. Η αντίδραση κάποιου νεύρου του Τόμας Πρωτόπαπα που τόσο περίμεναν δεν ήρθε έτσι συνεχίζουν και περιμένουν να τον βλέπουν λίγη ώρα στην εντατική, να του μιλάνε και να τον χαϊδεύουν. Σίγουρα μεγάλη υπόθεση για τους γονείς αυτό. Ακόμα και αν είναι σε καταστολή, ακούνε τη καρδιά του να χτυπάει οι επόμενες μέρες είναι πολύ δύσκολες.Οι γιατροί του άτυχου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, θα συζητήσουν προκειμένου να του χορηγήσουν μια νέα αγωγή. Όμως αν και αυτή δεν έχει αποτέλεσμα, τα πράγματα πια θα είναι πολύ σοβαρά και ίσως μη αναστρέψιμα.

Πλέον οι άνθρωποι του Τόμας Πρωτόπαπα σκέφτονται όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και εκείνα τα οποία είναι οι τελευταίες τους επιλογές. Οι γιατροί όμως δεν τους «δίνουν» κάτι για να ελπίζουν. Και μια ελπίδα τους έχει απομείνει!

Η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα παραμένει κρίσιμη πολύ κρίσιμη. Στην ουσία, αυτή τη στιγμή στη ζωή τον κρατάνε τα μηχανήματα. Αυτό το γνωρίζουν οι δικοί του άνθρωποι. Παρ όλα αυτά συνεχίζουν να ελπίζουν, ενώ ταυτόχρονα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα.

Αυτές τις μέρες οι γονείς του ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα μιλάνε συνεχώς με τους γιατρούς. Τους συμβουλεύονται γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή ν” αποφασίσουν. Ξέρουν τι συμβαίνει. Περιμένουν το θαύμα όμως είναι και ρεαλιστές. Ξέρουν πως μπορεί και να μην έρθει ποτέ είναι πια προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση. Η απόφασή τους ήταν να περιμένουν. Όσο χρειαστεί. Όσο απαιτηθεί.

Όμως δεν είναι μόνο το αν θα ξυπνήσει ο Τόμας Πρωτόπαπας καθώς τα εγκεφαλικά του κύτταρα δε λειτουργούν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
ΤΟΜΣτείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: