ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Χαμός στην TV εξαιτίας της αγωγής Χαριτάτου σε Μπαρμπαρίγου!

Τηλεοπτικός «πόλεμος» ξέσπασε με αφορμή την αγωγή που έκανε ο Σπύρος Χαριτάτος εναντίον της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ζητώντας της ένα εκατομμύριο ευρώ, επειδή βγήκε στο «Πρωινό mou» και... τον έθιξε προσωπικά και επαγγελματικά, διασύροντας τον όπως λέει.

Με αφορμή λοιπόν την αγωγή-μαμούθ, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, εξέφρασαν την άποψη τους:
«Χωρίς να είμαι νομικός, δεν νομίζω να κερδίσει την αγωγή. Όσα είχε πει η Αργυρώ στην εκπομπή μας, είναι μια εκτίμηση. Δεν θίγει κάποιον προσωπικά. Δεν είναι μηνύσιμο αυτό, είναι η άποψη της. Μπορεί τον Σπύρο να τον θίγει αυτό, αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη από την άλλη, δεν ήταν τόσο ήρεμη, μιας και με το που άκουσε το θέμα, έβγαλε «καπνούς»!

«Θα ήθελα εδώ να λήξει το θέμα, κι εμένα με έχουνε θίξει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ, και ούτε θέλω να το συζητήσουμε άλλο το θέμα» είπε στην αρχή.

«Τι έπαθες τώρα εσύ;» τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη ν΄ανταπαντά:

«Γιατί μπορεί και ο κύριος Χαριτάτος να έχει πει χίλια δυο πράγματα που να έχουν θίξει κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια!» σε πολύ έντονο ύφος.

Πού οφείλεται η ενόχληση της και τι εννοούσε η Σκορδά; Αν γυρίσουμε λίγο πίσω τον τηλεοπτικό χρόνο, θα θυμηθούμε πως την περίοδο που το «Πρωινό mou» είχε βγει πρώτη σεζόν στον αέρα, η Φαίη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, με πολλούς να υπονοούν πως το ζευγάρι απέφευγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το χαρμόσυνο νέο, για να κάνουν νούμερα.

Ανάμεσα σ΄αυτούς, ήταν και οι Καραμεροχαριτάτοι, που ούτε λίγο ούτε πολύ, είχαν αφήσει να εννοηθεί, πως το ζευγάρι εκμεταλλεύεται την εγκυμοσύνη, λέγοντας πως τους ενοχλεί που η Φαίη τότε «δεν έβγαινε να το παραδεχτεί».
Star.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: