ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1 (video)

Με Λίλα «έχτισε»... Βίλα στην Τούμπα ο ΠΑΣ...
Με το "χρυσό" γκολ του Άντι Λίλα στο 89' ο ΠΑΣ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον κάνει όνειρα champions league. Δοκάρι και τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για τον...

"Δικέφαλο του Βορρά".
Έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και πολύ περισσότερο τους οπαδούς του. Ο εκπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ, στάθηκε τυχερός σε αρκετές περιπτώσεις, εκμεταλλεύτηκε στο 89' την αδράνεια στην άμυνα του "Δικεφάλου" και έφυγε με ένα σπουδαίο "διπλό" από τη Θεσσαλονίκη.
Η ανωτερότητα της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη ήταν καθολική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική των play offs της Superleague. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή του Φεγκρούς. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα μακρινά σουτ κυρίως από τον Καμαρά, ο οποίος τέσσερις φορές επιχείρησε να χριστεί σκόρερ όμως και στις τέσσερις περιπτώσεις είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξακολουθούσαν να διατηρούν τον έλεγχο όμως το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων εξακολουθούσε. Ο Γεωργιάδης προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα και η είσοδος των Βούκιτς και Αποστολόπουλου έδωσε άλλον αέρα στην επίθεση του ΠΑΟΚ.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πατούν όλο και περισσότερο στην περιοχή του ΠΑΣ. Στο 60' ο Κάτσε έχασε τη σπουδαιότερη μέχρι εκείνη τη στιγμή ευκαιρία για τον "Δικέφαλο" όταν είδε τον Φεγκρούς μετά το σουτ του, να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έσφιξε ακόμα περισσότερο τη "θηλιά" στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Χριστόπουλου και το γκολ έμοιαζε να είναι ζήτημα χρόνου.


Στο 83' ο γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Κατσουράνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ολίσε έκανε το πλασέ όμως ο Μπέριος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση των 90' ήρθε το...έμφραγμα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σίλεντενφελντ γλίστρισε χάνοντας το μαρκάρισμα του Άντι Λίλα και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ έστειλε με αριστερό πλασέ την μπάλα στα δίκτυα του ΠΑΟΚ.
Στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσων οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Βούκιτς βγήκε απέναντι από τον Φεγκρούς, όμως ο "φύλακας άγγελος" του ΠΑΣ απέκρουσε με τα πόδια.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λαμπρόπουλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ να πανηγυρίζουν μια τεράστια νίκη, με την οποία "σκαρφάλωσαν" στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play offs και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζονται έντονα από τους οπαδούς τους. 


Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σιλντελφέλντ, Λάζαρ (68′ Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (Βούκιτς 46′), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56′ Ολίσε)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62′ Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (Ντε Βινσέντι 86′), Γιάκος (74′ Νάκος)

pamesports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: