ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-2 (video)

Με δύο γκολ (3'Αθανασιάδης 77', Κατσουράνης 80'), ο ΠΑΟΚ επισφράγισε την ανωτερότητά του στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και κατέκτησε... τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς (2-1). 
Μείωσε με πέναλτι ο Περόνε (91'). Αποβλήθηκε ο Σίλντενφελντ μετά από ανόητη ενέργεια.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξύπνησαν στο πιο κατάλληλο σημείο και πήραν μεγάλη και δίκαιη νίκη στην Τρίπολη με 1-2. Ο "Δικέφαλος" εκμεταλλεύτηκε και την κούραση του Αστέρα και βγάζοντας εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο έγινε και πάλι φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άριστο κοουτσάρισμα από τον Γεωργιάδη, οι αλλαγές του βοήθησαν σημαντικά τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην επιτυχία, ενώ στο τέλος ο Σίλντενφελντ χτύπησε τον Σανκαρέ και αποβλήθηκε, σε μία ανόητη ενέργεια που λίγο έλειψε να κοστίσει στον ΠΑΟΚ, αφού ο Περόνε μείωσε σε 1-2 με το πέναλτι που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος και στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε την εστία του Γλύκου για την ισοφάριση.Ο Κλάους επέστρεψε στα γκολ σκοράροντας λίγο μετά την εισοδό του στο παιχνίδι, ενώ ο Κατσουράνης στο 81' με υποδειγματική κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του "Δικεφάλου".

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σέτι (64' Κάφα), Ουσέρο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (79' Λέντσε), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (65' Αθανασιάδης), Βούκιτς (74' Γεωργιάδης), Ολίσε (85' Λόρενς).

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική
1. ΠΑΣ Γιάννινα 7
-ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας Τρίπολης 5
4. Ατρόμητος 4

sport24.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: