ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Είστε σε ετοιμότητα γιατί θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε ένα οικονομικό σας θέμα το οποίο σας απασχολεί εδώ και καιρό. Γενικά όσο πιο πολύ...
δραστηριοποιείστε τόσο θα διαπιστώνετε ότι κάποιες ιδέες που είχατε για το θέμα της υλοποίησης είναι τελείως διαφορετικές από ό, τι νομίζατε. Επειδή είχατε επενδύσει σε μια σχέση η οποία τώρα είναι κάπως δύσκολη ίσως να χρειάζεστε να πάρετε αποστάσεις. Η επαφή με έναν Σκορπιό μπορεί να έχει και κάποια εμπλοκή με οικονομικά θέματα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη που γίνεται μαζί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα διαπιστώσετε ότι θα σας φέρει μια ένταση και ντε και καλά θα πρέπει να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα κάνοντας μια καινούργια αρχή σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Καλό είναι να χαμηλώσετε τους τόνους και να γίνετε όσο μπορείτε συνεργάσιμοι και όχι αρνητικοί, κρατώντας τα σκήπτρα της μονολιθικότητας. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία την προσωπική σας δύναμη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει ακόμα αδράνεια από την πλευρά σας σε πολλά θέματα. Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι και τις 2.6 θα σας δώσει σταδιακά μια μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο κατά κάποιο τρόπο σας ταλαιπωρεί αλλά εσείς θα βρείτε τρόπο να το επιλύσετε άμεσα και γρήγορα, αρκεί να μην πιστέψετε ότι δεν θα βρεθούν λύσεις. Το σύμπαν πάντα είναι με το μέρος του τολμηρού ονειρευτή. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς, τότε θα βρείτε άμεσες λύσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πολύ δραστηριοποιημένοι και έντονα προδιατεθειμένοι στο να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα την οποία πρέπει να την στηρίξετε για να σταματήσετε να ζείτε μέσα στην αβεβαιότητα. Είστε αυτή την περίοδο πάρα πολύ δημιουργικοί και κυρίως έχετε γίνει περισσότερο κοινωνικοί και ανοικτοί. Αυτό σας βοηθάει γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές οι οποίες σας αλλάζουν τα κλασικά δεδομένα. Βέβαια η σκληρή δουλειά υπάρχει σαν κριτήριο επιτυχίας. Ένα οικονομικό θέμα θα λυθεί με επιτυχία.
ΛΕΩΝ
Είστε κάπως αναστατωμένοι γιατί μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι απαιτήσεις από τους άλλους ίσως να είναι υπερβολικές για τα δικά σας τα μέτρα και σταθμά. Η απόλυτη θέση και στάση που κρατάτε και η ακαμψία που παρουσιάζετε σας δημιουργεί μια κατάσταση μάλλον αρνητική παρά θετική. Αφήστε λίγο τα πράγματα να γίνουν όπως είναι να γίνουν και μην παρεμβαίνετε, κρατώντας εσείς τα ηνία. Η αναβάθμιση που ζητάτε και αφορά στο οικονομικό θέμα δεν είναι και πολύ μακριά, αρκεί να είστε ευέλικτοι και να βλέπετε λύσεις και όχι όγκο προβλημάτων όπως κάνετε τώρα. Η σχέση με έναν Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο θα περάσει από μεγάλο κοσκίνισμα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ζορίζεστε και από ένα ακίνητο αλλά τελικά θα βρεθεί λύση από εκεί που δεν το περιμένατε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή. Επειδή νιώθετε πιο δυνατοί από παλιά ίσως να κάνετε μια κίνηση μη αναμενόμενη και να βρεθείτε τελικά νικητές. Η σιγουριά είναι αυτό που σας σπρώχνει να διαπραγματευτείτε ακόμα και μια πολύ δύσκολη σχέση η οποία μπορεί να έχει σταματήσει εδώ και καιρό και τώρα να έχετε την επιθυμία να την επαναφέρετε γιατί μακροπρόθεσμα βλέπετε πλάνα ατομικής οικογένειας. Μην αφήνετε πάντως τις ευκαιρίες που μπορεί να έχετε από το εξωτερικό, επειδή πιστεύετε ότι είναι κάτι πολύ μακρινό για σας.
ΖΥΓΟΣ
Είστε ακριβώς πάνω σε κίνηση για να αποδείξετε τελικά και στον εαυτό σας και σους άλλους ότι εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε και μόνοι σας και χωρίς την στήριξη των άλλων σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε περάσει πολλά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Τώρα ευτυχώς ένα προσωπικό σας θέμα απελευθερώνεται τελείως και η επαφή με ένα πρόσωπο που είχατε χαθεί, ίσως Δίδυμο, θα γίνει πιο εύκολη. Πιθανή πρόταση για δουλειά η οποία δεν σας βολεύει τόσο πολύ αλλά τουλάχιστον σας λύνει τα χέρια για ένα διάστημα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη αυτή που γίνεται στον άξονά σας θα έχει την γεύση της παράδοσης στα θέλω των άλλων ή ακόμα της απογοήτευσης ότι ενώ εσείς δώσατε τα πάντα δεν πήρατε αυτά που θέλατε να πάρετε. Μπορεί να είναι και υπερβολή αυτό από την πλευρά σας γιατί δεν έχετε την σφαιρική εικόνα μιας κατάστασης. Φροντίστε να είστε όσο μπορείτε ήρεμοι και καθόλου εριστικοί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε συγκρούσεις και φασαρίες τουλάχιστον μέσα σε στενές σχέσεις ή συνεργασίες. Όσο μπορείτε να είστε παρατηρητές των γεγονότων και χωρίς να χάνετε την πίστη στο όραμά σας να προσπαθείτε να γίνετε όσο πιο συνεργάσιμοι μπορείτε. Τα οικονομικά που σας απασχολούν έντονα θα δείτε ότι σιγά σιγά θα βρεθεί μια πιο καλή λύση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε την αξία σας και να μην την διαπραγματευτείτε σε σχέση με το αν τα καταφέρνετε οικονομικά ή σε πρακτικά ζητήματα αυτή την στιγμή. Μερικές φορές νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν έρχονται τα πράγματα όπως θέλετε ενώ εσείς έχετε δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν αποδεχτείτε την κατάσταση, χωρίς να φοβάστε την αποτυχία θα διαπιστώσετε ότι σιγά σιγά θα ξαναβρείτε τον στόχο σας και θα βγείτε από τα τυχόν αδιέξοδα. Μέσα στον χώρο της εργασίας σας χρειάζεται αυτή την στιγμή να είστε πιο οργανωτικοί και πρακτικοί. Το θέμα της διατροφής και με ποιο τρόπο θα την αλλάξετε, ώστε να μην επιβαρύνεται η υγεία σας, θα σας απασχολήσει και εδώ χρειάζεται να γίνετε πιο γενναίοι αλλά και περισσότερο πειθαρχημένοι. Η αγάπη του εαυτού θα λύσει όλα τα κακώς κείμενα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε την ζωή σας καλύτερη με οτιδήποτε μέσο διαθέτετε, αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι προθέσεις σας. Κυρίως εσείς που είστε μόνοι και ελεύθεροι έχετε ανάγκη από μια νέα σχέση η οποία θα σας καταλαβαίνει και θα είναι πολύ κοντά σας. Αυτό μπορεί πάντως να γίνει γιατί έχετε καλύτερη διάθεση και υπάρχει και έντονη δημιουργικότητα. Από την άλλη μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν ότι έχετε δίκιο ή άδικο. Ακολουθείστε την δική σας πραγματικότητα γιατί αυτό χρειάζεστε να κάνετε. Πάντως έχετε περιθώρια μικρού ρίσκου σε επίπεδο επαγγελματικό για αυτό κινηθείτε γρήγορα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει μια κατάσταση η οποία είναι πολύ δυναμική για σας αλλά συγχρόνως σας πιέζει αφόρητα να κάνετε πράγματα ή βγαίνοντας έξω από τα όρια σας. Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε ακόμα και μέσα στο σπίτι σας που προσπαθείτε να κρατήσετε ισορροπίες για να μην υπάρχουν εντάσεις. Το οικονομικό μπορεί να σας έχει γίνει κάπως βραχνάς γιατί έχετε ίσως παραπάνω απαιτήσεις. Απλοποιήστε περισσότερο την ζωή σας και τις απαιτήσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιο ευέλικτοι και εύκολοι σε προσβάσεις παντός είδους.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε συνέχεια στο τρέξιμο, προσπαθώντας να παγιώσετε μια κατάσταση η οποία δεν είναι πολύ θετική για σας, αρκεί να μην έχετε εσωτερική ένταση και πίεση. Όλα θα γίνουν με ψυχραιμία και προπάντων χωρίς φόβο. Επειδή είστε πολύ δημιουργικοί και δραστήριοι μπορεί να κλείσετε μια δουλειά η οποία θα είναι στα μέτρα σας. Η επαφή με συγγενικά πρόσωπα λύνει κάποιες απορίες σας για ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί παλιά και τώρα μάλλον πάει να λυθεί τελείως. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση. Μια νέα γνωριμία με έναν Δίδυμο μπορεί να προκύψει αλλά χρειάζεται να μην βιάζεστε καθόλου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: