ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στην Κ17. Επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού.. (ΒΙΝΤΕΟ+PHOTOS)

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Κ17, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στον τελικό που έγινε στο “SKODA Xanthi Arena”. Το τέρμα που χάρισε την νίκη στους ''ασπρόμαυρους'' σημείωσε ο...
Κουλούρης στο 72'. Η νίκη σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας, που έφτασε στο τέλος της διαδρομής χωρίς να γνωρίσει την ήττα! Με 24 νίκες και 2 ισοπαλίες οι μικροί έδειξαν ότι είναι ανίκητοι.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σοϊλεμέζογλου. Παρ' όλα ταύτα, η κατοχή ήταν ανούσια για την ομάδα του Γιώργου Κοκολάκη με τον Βέργο να παίρνει τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες για τους ερυθρόλευκους.

Απ' την άλλη, η ομάδα του ΠΑΟΚ δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού κυρίως από τις πτέρυγες με τους Δημητριάδη και Πόζογλου αλλά και από τον άξονα κυρίως με κάποιες επιθετικές προσπάθειες του «φουνταριστού» του «δικεφάλου», Ευθύμη Κουλούρη.
Μάλιστα, οι σημαντικότερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στην ομάδα του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη με την πρώτη να είναι στο 12ο λεπτό όταν και ο Δεληγιαννίδης βγήκε τετ α τετ αλλά άνοιξε πολύ τη μπάλα και μάζεψε έγκαιρα ο Ηλίαδης και η δεύτερη ήταν στο 43ο λεπτό όταν ο Πόζογλου έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού του είπε όχι και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι δυνατά με σκοπό να σημειώσει ένα τέρμα και να πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις, στο 60ο και το 63ο λεπτό, η ομάδα του Κοκολάκη άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Τούφα αλλά και σημαντική ευκαιρία με τον Βέργο να πασάρει στον Σάλιακα αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επεβλήθη και ο ΠΑΟΚ στο 72ο λεπτό σκόραρε με τον Κουλούρη, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον εορτάζοντα πατέρα του.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρωτάθλημα αήττητος τη φετινή σεζόν.


Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνχα, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι, Βέργος, Καλλέργης (80' Μανθάνος), Σαλιάκας (74' Χαντζάρας)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (53' Kατσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (83' Χατζηζήμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης (78' Κώστας), Δεληγιαννίδης (68' Tσολακίδης)
Η στέψη...

Eικόνες από τον τελικό...ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: