ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η διευθέτηση ενός πρακτικού ζητήματος το οποίο σας ταλαιπωρεί πάρα πολύ θα λήξει πιο εύκολα απ” ότι περιμένατε. Γενικά όταν αγχώνεστε...
χαλάτε κατά κάποιο τρόπο την δύναμή σας και βρίσκεστε σε σημείο που είναι σαν να ξεκινάτε κάτι από την αρχή. Η δημιουργία ενός πιο οργανωμένου προγράμματος θα σας δημιουργήσει τελικά ασφάλεια, παρόλο που σας ζορίζει να είστε μέσα σε πλαίσια. Η συζήτηση με έναν Δίδυμο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά η θετική σας συμπεριφορά βοηθάει να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη βαρεμάρα και την αδράνεια. Το ζητούμενο είναι να περάσετε και λίγο καλά γιατί το υπερβολικό καθήκον δεν σας αφήνει καθόλου να χαλαρώσετε ή να ασχοληθείτε ακόμα και με τα χόμπι σας ή τα παιδιά σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Χρειάζεται για λίγο να γίνετε παιδιά και να αφεθείτε στις μικρές χαρές και τη διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα έχετε πολλές μικροδουλειές που πρέπει να τελειώσετε και θα είναι χρήσιμο να τις αντιμετωπίσετε άμεσα, χωρίς να τεμπελιάσετε. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα εξελιχτεί σε ειδύλλιο και ίσως κάποια στιγμή, να θέλετε να βοηθήσετε ή να στηρίξετε ένα πρόσωπο και τελικά, χωρίς να το καταλάβετε, να βρεθείτε μέσα σε σχέση. Το σπίτι σας και γενικά η οικογένειά σας τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να παίξει ένα μεγαλύτερο ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε, πιο ιδιαίτερα, με ένα συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να βρίσκεται μακριά σας και θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται ειλικρίνεια μεταξύ σας για να ξαναμπούν όλα στην θέση τους. Η επαφή με έναν Σκορπιό μπορεί να έχει και ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα, αν συνεργαστείτε σε μια δουλειά. Η οικογένειά σας σήμερα μπορεί να σας χαρεί, και εσείς μαζί τους, γιατί νιώθετε πιο έτοιμοι να μοιραστείτε πράγματα. Η σχέση με έναν Τοξότη σίγουρα παραμένει στο περιθώριο.

ΛΕΩΝ 
Είστε ανοικτοί στις κοινωνικές προκλήσεις και σίγουρα θα νιώθετε πιο ανάλαφροι και ευδιάθετοι. Η προσωπική σας ζωή έχει μια γενική καλυτέρευση, αφού μπορείτε και αντιλαμβάνεστε με ένα άλλο μάτι τα προβλήματα και, ίσως να μη θέλετε να παραμένετε άλλο εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που αφορά το μακρινό σας παρελθόν. Με έναν Ιχθύ θα κάνετε μια πολύ ζεστή συζήτηση και θα λύσετε κάτι από κοινού, κυρίως σε θέματα κληρονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ δραστήριοι και γενικά επικοινωνιακοί με όλους και με όλα. Οι γνώσεις σας επεκτείνονται και δημιουργείται μια ευεξία που θα σας ελαφρύνει και ίσως να σας δημιουργήσει τη διάθεση να κάνετε μια νέα επαφή. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα γίνετε πολύ δραστήριοι και θα νιώσετε ότι έχετε τη δύναμη ότι θα τα καταφέρετε παντού.

ΖΥΓΟΣ
Είστε κάπως στις κλειστές σας και προσπαθείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τι πρέπει να κάνετε με μια σχέση, η οποία δεν είναι και τόσο σταθερή στην ζωή σας. Έχετε, πάντως, μια γενική καλυτέρευση γιατί είστε πολύ ανοικτοί και περισσότερο ευέλικτοι προς όλες τις κατευθύνσεις. Ίσως θα είναι πιο εύκολο να δραστηριοποιηθείτε στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε για λίγο τα βαρύγδουπα σχέδια και ασχοληθείτε με τα πιο μικρά θέματα. Καλό είναι να ευχαριστιέστε με τα απλά πράγματα και την εκτέλεσή τους γιατί έχετε κατά κάποιο τρόπο πιεστεί. Ίσως οι εξωτερικές απαιτήσεις να σας υποχρεώνουν να αποδείξετε κάτι πολύ μεγάλο και μάλιστα να το μοιράσετε και στους γύρω σας, αφού φαίνεστε ότι είστε εξαρτημένοι από αυτούς. Η σχέση με τον Δίδυμο σας απασχολεί ιδιαίτερα αλλά θα δείτε ότι έχει μια πολύ καλύτερη εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αναγκαστικά προσγειώνεστε είτε στις απαιτήσεις της ημέρας είτε στις απαιτήσεις των γύρω σας και κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να μην αρέσουν αλλά σας καλεί το καθήκον. Επίσης, αυτή την περίοδο μπορεί να έχετε πάρει κιλά και να πρέπει να ακολουθήσετε ένα άμεσο πρόγραμμα διατροφής ή ακόμα και έντονη γυμναστική. Αν έχετε χρόνο, ξεκινήστε το περπάτημα ή την άσκηση γιατί θα σας κάνει πολύ καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε πολύ ανοικτοί, για αυτό μπορείτε να έχετε την υποστήριξη των άλλων και ίσως να σπάσετε την μονοτονία και γενικά την μεγάλη αδιαφορία. Πάντως, αυτή την περίοδο, η επικοινωνία είναι ένα κομμάτι που αναπτύσσετε περισσότερο. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και πολύ προστατευτικά έναντι κάποιων ατόμων και ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να μεγαλώσετε την προσπάθεια σας. Η τακτοποίηση των χαρτιών σας και όλων των εργασιών που είναι σε εκκρεμότητα θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε κατά κάποιο τρόπο διακριτικοί και προσεκτικοί στην κρίση σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πιο πιεσμένοι, πράγμα που οφείλεται σε καταστάσεις κάπως ιδιαίτερες, που μπορεί να αφορούν και ένα μέλος της οικογένειάς σας, αλλά όλα θα αναλυθούν και θα κριθούν με ένα καλύτερο τρόπο. Όσοι είστε μόνοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Πάντως, όσο είστε ανοικτοί στο καινούργιο, τόσο πιο εύκολα θα βελτιωθεί η προσωπική σας κατάσταση.

ΙΧΘYΕΣ 
Είστε πολύ ρεαλιστές και όσο μπορείτε πιο προσγειωμένοι και αυτό σας ανακουφίζει από το βάρος των ημερών, γιατί θα δείτε ότι όντας προσγειωμένοι θα μειώσετε κάπως τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Το ζητούμενο είναι η εσωτερική ηρεμία και η γαλήνη. Όταν έλθει αυτό, όλα μπορούν να διευθετηθούν και να γίνουν πιο λειτουργικά. Είστε σε γενικές γραμμές τυχερά άτομα, αρκεί να σκέφτεστε θετικά για τον εαυτό σας.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: