ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ατρόμητος ΠΑΟΚ 2-1 (video)

Ο Ατρόμητος μέσα σε 18 λεπτά γύρισε την εις βάρος του κατάσταση, νίκησε τον ΠΑΟΚ και κράτησε όλες τις ομάδες των πλέι οφ ζωντανές στον στόχο της πρωτιάς.
Ο Ατρόμητος ...έσωσε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ από μία διαφαινόμενη νωθρή συνέχεια. Τελικό είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έτσι το αντιμετώπισε μέχρι τέλους. Με γκολ του Σουμπίνιο στο 90' οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή και εξανέμισαν από την πρώτη αγωνιστική το βαθμολογικό προβάδισμα του δικεφάλου.
Πιο απειλητικός ο Ατρόμητος με την έναρξη του ματς, είχε τις φάσεις με Κούτσι, Σκόνδρα και Σουμπίνιο, όμως η τελική προσπάθεια δεν ήταν καλή. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε με σωστή ανάπτυξη μετά το 30' δίχως να φτιάξει όμως την μεγάλη φάση.
Ο Κατσουράνης ήταν όλο το κέντρο της ομάδας του δικεφάλου αλλά το γκολ προήλθε από σέντρα του Λίνο και την μοναδική έμπνευση του Σαλπιγγίδη να πιάσει όμορφο γυριστό και να νικήσει τον Ράντμαν (60'). Ένα γκολ το οποίο αμφισβητήθηκε δικαίως από τους γηπεδούχους, καθώς στο ριπλέι φαίνεται ότι ο Σαλπιγγίδης δεν καλύπτεται την ώρα της σέντρας.

Δεν το έβαλε κάτω ο Ατρόμητος. Το ματς κρίθηκε από δύο στημένες φάσεις. Πρώτα ο Πίτου Γκαρσία τροφοδότησε τον Ιγκλέσιας, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ και στο 90' ο Σουμπίνιο εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ, η μπάλα έκανε γκελ μπροστά στον τερματοφύλακα του δικεφάλου και αναπαύτηκε στα δίχτυα. Εμφατική η επιστροφή του Ατρόμητου στο ματς, χώρια από το δικό του όφελος κράτησε σε υψηλό επίπεδο τον ανταγωνισμό των τεσσάρων ομάδων για την πρώτη θέση.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (76' Μπάλλας), Σουμπίνιο, Ουντότζι (54' πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι (86' Ναπολεόνι)

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Κατσουράνης, Φωτάκης, Ετο, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Καμαρά (85' Γεωργιάδης), Λόρενς (59' Λάζαρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: