ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-1 (video)

Ράγιος και Καλαντζής απάντησαν στο εκπληκτικό γκολ του Ναπολεόνι και ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ που τον φέρνει στη...
δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τελευταίος ο Ατρόμητος.

Οι καλές εμφανίσεις του Ατρόμητου με το Γιώργο Παράσχο στον πάγκο συνεχίστηκαν. Το ίδιο και οι… κουρασμένες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης που εδώ και μήνες παίζει συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι οφ. Κι, όμως, οι Αρκάδες με όλα αυτά τα δεδομένα έφτασαν σε νίκη-ανατροπή.
Η ομάδα από το Περιστέρι παρουσιάστηκε πιο επιθετική στο πρώτο μέρος με οργανωτή τον Σουμπίνιο και μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Αστέρα τον Ναπολεόνι. Στο 8ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Φούλοπ να διώχνει εντυπωσιακά σουτ του Σουμπίνιο. Αυτό που δεν κατάφερε ο Σουμπίνιο το πέτυχε ο Ναπολεόνι με φοβερό μακρινό σουτ έπειτα από λάθος του Αλβάρες.

Ο Ατρόμητος μετά το 0-1 έφτασε κοντά και στο 0-2 μετά από νέο λάθος του Αλβάρες που έβγαλε στην κόντρα τους φιλοξενούμενους. Ο Ναπολεόνι πάσαρε εξαιρετικά στο Σουμπίνιο, ο Φούλοπ βγήκε γρήγορα με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει άστοχα.
Η ροή του αγώνα έδειχνε ότι ο Ατρόμητος με την ανωτερότητα που είχε στα πρώτα λεπτά θα έπαιρνε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Κι όμως, η καρδιά του πληγωμένου από το Κύπελλο Αστέρα, δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί.
Οι Αρκάδες άρχισαν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, πήραν ώθηση από τα συνθήματα των οπαδών τους και σκόραραν δύο γκολ με πρωταγωνιστές τους Σανκαρέ, Ράγιος και Καλαντζή.
Ο Σενεγαλέζος κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιαννούλη, ο Ράγιος το εκτέλεσε εύστοχα και ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τσιώλης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα βάζοντας τον Φραγκουλάκη αντί του Αλβάρες. Ο Κρητικός χαφ έφερε περισσότερη ηρεμία στα χαφ, «έδεσε» καλύτερα με τον Ουσέρο και απελευθέρωσε τον Ράγιος.

Ο Ισπανός με ωραία ενέργεια στο 63 έβγαλε τετ α τετ τον Καλαντζή, ο επιθετικός των Αρκάδων πέρασε και τον Ράντμαν και από δύσκολη γωνία κατάφερε και έκανε το 2-1! Στα αμέσως επόμενα λεπτά ο Αστέρας είχε την υπεροχή και ευκαιρίες για τρίτο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε.
Όσο παρέμενε το 2-1 ο Ατρόμητος ήταν μέσα στο παιχνίδι για έναν βαθμό, με τους παίκτες του Παράσχου να ανεβαίνουν ψηλά και να απειλούν κυρίως με γεμίσματα προς την εστία του Φούλοπ. Γκολ όμως δεν ήρθε και έτσι ο Αστέρας έφτασε στη νίκη και πέρασε δεύτερος στη βαθμολογία των πλέι οφ.

Κλειδί αγώνα:
Τα ψυχικά αποθέματα του Αστέρα. Οι Αρκάδες αν και κουρασμένοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν κυρίως με την ποιότητα των χαφ τους να φτάσουν στη νίκη...

Αδύναμος κρίκος:
Η άμυνα του Ατρόμητου είχε πολλά προβλήματα και στις λίγες ευκαιρίες που έκανε ο Αστέρας δέχθηκε δύο γκολ.

MVP:
Δεν βάζουμε ούτε τον Ράγιος, ούτε τον Καλαντζή που σκόραραν για τον Αστέρα. Ο πολυτιμότερος του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ένας νεαρός στόπερ με μυαλό στο παιχνίδι, άριστη τεχνική και επιλογές που δείχνουν αμυντικό μεγάλης κλάσης...

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμέρλης, Κοντοές, Ουσέρο, Άλβαρες (Φραγκουλάκης 46'), Ντε Μπλάσις, Καλαντζής, Ναβάρο (Σέτι 79'), Ράγιος (Μπακασέτας 70')

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (Κούτσι 78'), Μπρίτο (Ουντότζι 61'), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (Καραγκούνης 68'), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι.
contra.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: