ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Βγαίνετε προς τα έξω πολύ περισσότερο και ίσως κάνετε υπερβολές τις οποίες θα τις...
αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη ενέργεια και δράση, κυρίως σε θέματα δουλειάς και επαγγελματικά τα οποία θα σας βγάλουν στην φόρα κάποιες ισχυρές φιλοδοξίες σε οικονομικό επίπεδο. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στην ζωή σας και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Είναι όμως απαραίτητο να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες με ένα πρόσωπο που σας έχει δείξει ένα καλό κομμάτι από το παρελθόν του το οφείλετε, αφού θα ξεμπλοκάρει κι εσάς.
ΤΑΥΡΟΣ
Πιέζεστε να κάνετε την υπέρβαση για να βγείτε έξω από τα όρια σας ή να ακολουθήσετε μια ομάδα και τη γνώμη των άλλων σε θέματα τα οποία εσείς είστε πολύ αντίθετοι. Το ρεύμα όμως σας πηγαίνει σε μια πιο φιλική ή ανοικτή πολιτική και εσείς το αρνείστε γιατί φοβάστε τις δικές σας αντιδράσεις. Επειδή υπάρχουν δυο τάσεις μέσα σας, η μια να κάνετε την αλλαγή και η άλλη να ξεκολλήσετε και να προχωρήσετε μπροστά, διαλέξετε αυτό που θα σας κάνει να ανασάνετε. Γενικά είστε σε πολύ έντονη δημιουργική φάση και αυτό είναι το θετικό για σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε ευχάριστα γιατί κατά κάποιο τρόπο βγαίνετε για λίγο από την κλεισούρα σας και έρχεστε σε επαφή με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αυτή την περίοδο είστε πολύ έντονα κλεισμένοι στον εαυτό σας και δοκιμάζετε χωρίς να το καταλάβετε να επεκτείνετε κατά κάποιο τρόπο τις δυνάμεις σας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν είστε μόνοι σας ή τουλάχιστον όταν απέχετε συνειδητά από τον πολύ κόσμο. Θα ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο ο οποίος σας ανοίγεται και τελικά θα ξεπεράσει τα αναμενόμενα. Σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι και η μυστικότητα είναι ένα όπλο που το έχετε ανάγκη. Ο Υδροχόος μπορεί να σας κάνει μια έκπληξη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε ελαφρά έξω από τα νερά σας γιατί δεν μπορείτε να συμβιβάσετε πολλά πράγματα τα οποία είναι κάπως δύσκολα με την δική σας την ψυχοσύνθεση. Επειδή είστε σε πολύ καλή φάση, μην εξαντλήσετε την υπομονή σας με πράγματα που θα σας βγάλουν από την όμορφη ροή που τώρα έχετε μπει. Επειδή είστε σίγουροι για το τι μπορείτε να κάνετε, μην δώσετε σημασία σε λόγια ή συμπεριφορές που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε. Όσο επεκτείνεστε τόσο θα καταφέρνετε πράγματα.
ΛΕΩΝ
Είστε πολύ δυνατοί και νιώθετε ότι με το να μοιράζεστε τα προβλήματα των άλλων γίνεστε ένα μαζί τους και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας κάνει να βρίσκετε το χαμένο κομμάτι του εαυτού σας. Επειδή όμως αυτόν τον καιρό είναι μια περίοδος που μπορεί και να ζορίζεστε αρκετά γιατί χρειάζεται να μάθετε ένα ιδιαίτερο μάθημα είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε την προσωπική σας αξία περισσότερο από ποτέ και να μην πτοηθείτε από κάποια ενδεχόμενα οικονομικά γεγονότα που μπορεί να σας πιέζουν. Θα τα καταφέρετε, αν βάλετε το χέρι στην καρδιά και μιλήσετε με ειλικρίνεια. Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που με τον τρόπο του σας προβληματίζει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πιο φιλικοί και τελείως διαφορετικοί από ό, τι τις άλλες ημέρες. Μπορεί για να ξεπεράστε ένα πρόβλημα μέσα σε μια σχέση σας να χρειαστεί να έχετε μια περισσότερο φιλική συμπεριφορά την οποία ίσως δεν την είχατε μέχρι σήμερα. Επειδή μπορεί να συμβούν και θαύματα στη ζωή σας, πιστέψτε ότι το καλύτερο τώρα έρχεται σε εσάς και αφεθείτε στο να ζήσετε όλες τις στιγμές, απαλλαγμένοι από ενοχές, τύψεις και λογικές οι οποίες δεν σας εξυπηρετούν πουθενά. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο σίγουρα κάνετε υπέρβαση αλλά τουλάχιστον επικοινωνείτε.
ΖΥΓΟΣ
Είστε κατά κάποιο τρόπο πιο σίγουροι για κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα αλλά και μια πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα. Επειδή έχετε προγραμματίσει να περάσετε όμορφα είτε με τα παιδιά σας είτε γενικά στο να αφεθείτε και να χαλαρώσετε, αν δεν έχετε όλα τα φόντα, απλά ζήστε την στιγμή και θα δείτε ότι θα απολαύσετε ακόμα και αυτό. Η καρδιά είναι σημαντικό να συγχωρήσει για να μπορείτε να ζείτε άνετα στο εδώ και τώρα. Επειδή κατά κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο περιμένετε περισσότερα οικονομικά οφέλη είτε από την κίνηση ενός συνεργάτη ή του συντρόφου τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε υπομονή ή να βρείτε άλλη εναλλακτική λύση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε κάπως περίεργα γιατί μπορεί και να μπλοκάρετε μια κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί ξαφνικά από μια ομάδα ατόμων που υποτίθεται ήταν φίλοι σας ή μακρινοί γνωστοί. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα περάσετε κάπως ένα ζόρι, αφού θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα τα οποία σας φαίνονται ταυτοχρόνως και αναγκαία. Γενικά, όσο μπορείτε, κάνετε περισσότερες επαφές και ίσως να έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο, με τον οποίο όμως είστε μια κρύο, μια ζέστη. Όσο λιγότερο εξουσιαστικοί γίνετε τόσο θα βρείτε τις ισορροπίες και θα αποφύγετε τις εντάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε ότι μπορεί να σας έχει απορροφήσει τελείως το παρελθόν και, ενώ έχετε ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά, εσείς κάπως παραμένετε στάσιμοι γιατί θεωρείτε ότι είναι υποχρέωσή σας ή να λύσετε ένα σημαντικό θέμα που αφορά φίλους σας ή να λύσετε ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με μια ομάδα ή φίλους. Αλλά ευτυχώς, διαθέτετε το τσαγανό που θα σας δώσει την σωστή κίνηση ή από διαίσθηση ή από μια δόση σωστής εκτίμησης των πραγμάτων. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που θα είναι πολύ κοντά σας. Με τον Ταύρο υπάρχουν δυσκολίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάλτε στο μυαλό σας ότι εσείς θα είστε τα άτομα που θα κάνετε την μεγάλη κοινωνική ανατροπή μέσα από την προσωπική σας αλλαγή. Ο Πλούτωνας που είναι στο ζώδιό σας σάς αναγκάζει να μετουσιώσετε οτιδήποτε δεν είναι καλό, κατά αρχάς σε προσωπικό και κατά δεύτερο σε πιο ευρύ επίπεδο. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μια πιο ελεύθερη πολιτική, που θα είναι όμως απαλλαγμένη από τα περιττά κυρίως έξοδα που έχουν να κάνουν ακόμα και με την κοινωνική σας προβολή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν ισορροπίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ανέβει από διάθεση, αλλά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθείτε όσο μπορείτε να γίνετε τέλειοι, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος. Χρειάζεται να είστε περισσότερο ζεστοί και προσφιλείς στα πολύ δικά σας άτομα. Μπορεί να σας χωρίζουν κάποιες διαφορές αλλά τώρα δεν είναι καλή στιγμή για να τις λύσετε. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και θα δείτε ότι τα καλά θα έρθουν πιο εύκολα. Μερικοί από εσάς κρίνετε ότι το σπίτι σας χρειάζεται ένα χεράκι περιποίησης και θα προσπαθήσετε να δουλέψετε περισσότερο πάνω σε αυτό.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε κάπως απομονωμένοι και αυτό από την μια σας κάνει πολύ καλό, γιατί δυναμώνετε, αλλά κάνετε και μια καλή κουβέντα με τον εαυτό σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα σας δώσει την δύναμη αλλά και την αυτοπεποίθηση ότι κάτι καλό θα γίνει μεταξύ σας. Πάντως, είστε σε φάση που μπορεί να μιλήσετε ακόμα και σε φιλικό επίπεδο, και αυτό σας ξεμπλοκάρει. Η διάθεση σας είναι πολύ σταθερή, γιατί έχετε την αυτοπεποίθηση και μπορείτε να κάνετε καινούργια πράγματα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή κάτι πολύ διαφορετικό που θα σας βγάλει από την δυσκολία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: