ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων και στους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Γρεβενών Σχολικού Έτους 2012-2013

Αγαπητοί Μαθητές,
Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίες εύχομαι να ξεκινήσουν ομαλά και χωρίς προβλήματα, κλείνει ένας... σημαντικός και δημιουργικός κύκλος της ζωής σας και ξεκινάει ένας νέος, μακριά από την ανεμελιά των σχολικών χρόνων.

Καλείστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις που με αγάπη και μεθοδικότητα σας μετέδωσαν αυτά τα χρόνια οι καθηγητές σας. Με εφόδιο τις γνώσεις αυτές και τις δικές σας προσπάθειες θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την εισαγωγή σας σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και στις ικανότητες σας.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω, για ακόμη μία φορά, είναι ότι η όποια πιθανή αποτυχία, την οποία και απεύχομαι, δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά στα όνειρα και στις προσδοκίες σας. Στη ζωή υπάρχουν πάντα και άλλες ευκαιρίες.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο σε εσάς και στους γονείς σας.

Στους μαθητές που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις γραπτές εξετάσεις, για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη, εύχομαι καλή επιτυχία. Επιτυχία την οποία θεωρώ δεδομένη χάρη στη συμβολή των καθηγητών τους και τη δική τους προετοιμασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Καλή Επιτυχία.
Με εκτίμηση 
Δημοσθένης Κουπτσίδης 
Δήμαρχος Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: