ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Πανελλαδικές 2013: Βιολογία κατεύθυνσης, απαντήσεις, εκτιμήσεις

Τα θέματα ήταν πολλά, με αρκετές λεπτομέρειες όπου ο υποψήφιος θα έπρεπε να έχει προετοιμαστεί καλά ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά το χρόνο του προκειμένου να... απαντήσει σε όλα τα ζητήματα έγκαιρα
και όπως απαιτείτο.

Πρέπει δε να τονιστεί, ότι τα θέματα ήταν πολύ ωραία, χωρίς ασάφειες και οι άριστα προετοιμασμένοι μαθητές δε θα είχαν δυσκολίες στις απαντήσεις. Λόγω της πληθώρας των θεμάτων υπήρξε πρόβλημα επάρκειας χρόνου για αρκετούς υποψήφιους.

Τα θέματα στη βιολογία κατεύθυνσης, είναι μέτριας δυσκολίας και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές που έχουν κατανοήσει πλήρως τα βιολογικά φαινόμενα που περιγράφονται στην εξετταστέα ύλη του σχολικού βιβλίου.

Το πρώτο και το δεύτερο θέμα δεν παρουσιάζει καμία δυσκολία.

Το τρίτο θέμα αποτελεί μία κλασσική διασταύρωση διϋβριδισμού, όπου δίνονται οι φαινότυποι των απογώνων ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται για το τέταρτο θέμα το οποίο συνδυάζει βιολογικές έννοιες του δεύτερου και του τέταρτου κεφαλαίου με τη μορφή ασκήσεων (εκτίμηση από το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Δείτε λυσεις ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

απαντήσεις βιολογίας και εδω

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕ∆ΡΟ ΤΟΥ IdEF Ε. ΑΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗ
Εκτιμούμε ότι το 15% των υποψηφίων έγραψε στο μάθημα της Βιολογίας θετικής κατεύθυνσης από 0 έως 9,9, το 23% από 10 έως 14,9 και το 62% από 15 έως 20.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: