ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Βλέπετε ότι γενικά είστε πιο ανοικτοί και εμπιστεύεστε περισσότερο τα άτομα που είναι γύρω σας για αυτό ίσως να...
είστε πιο ανακουφισμένοι και να έχετε αποδεχτεί κάτι που παλιά σας ενοχλούσε. Η σχέση με έναν Ζυγό σίγουρα είναι πιο ξεκάθαρη αλλά πλέον μπορεί να έχετε κάνει ένα βήμα πιο πίσω και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από κάτι που δεν σας δημιουργεί χαρά και ευτυχία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για οικονομική εξασφάλιση τουλάχιστον μέσω μιας συνεργασίας.
ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα χρειαστεί να αποδώσετε δικαιοσύνη σε δυο πλευρές και αυτό να σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι ίσως αδικήσετε ακόμα και κάποιον συνεργάτη σας ή ένα πρόσωπο που χρειάζεστε την υποστήριξή του. Η σχέση με έναν Ζυγό θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά πράγματα μαζί και να κάνετε κάτι που σας ενδιαφέρει, ώστε να κερδίσετε από κοινού είτε χρήματα είτε την υποστήριξη από μια ομάδα. Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε ένα έναν έντονο δυναμισμό μέσα σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού μπαίνει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, οπότε θα φωτίσει οτιδήποτε σας απασχολεί. Σίγουρα θα νιώσετε πιο ενδυναμωμένοι και θα είναι η περίοδος των αποφάσεων. Γενικά είστε πιο άνετοι και αεράτοι και αυτό θα σας διευκολύνει σε συνεργασίες, επαφές και νέες γνωριμίες. Ο Ερμής θα σας δώσει την σωστή πληροφορία που θέλετε για να ξεμπλοκάρετε και σίγουρα θα έχετε μια οικονομική ανάσα από εκεί που δεν το περιμένατε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες και γενικά εναρμονισμένοι με το περιβάλλον σας, κυρίως το οικογενειακό. Η επικοινωνία είναι προαπαιτούμενη γιατί θα βοηθήσει σε οτιδήποτε έχετε και ζορίζεστε. Ίσως μερικοί από εσάς να ασχοληθείτε με το να φτιάξετε το σπίτι σας ή τον χώρο σας με χρώματα και γενικά αντικείμενα που σας αρέσουν, ώστε να σας φέρνουν ηρεμία και εσωτερική αρμονία. Η επαφή με έναν Ζυγό τουλάχιστον αυτή την περίοδο θα είναι πιο εύκολη.
ΛΕΩΝ
Νιώθετε ότι έχετε πετύχει κάποια πράγματα για τα οποία έχετε προσπαθήσει αρκετά. Επειδή έχετε μια εύνοια σε κοινωνικό επίπεδο και ίσως περισσότερα καλέσματα και επαφές μπορεί κάποια στιγμή να νιώσετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ότι έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε που δεν προλαβαίνετε. Οι πληρωμές των λογαριασμών αλλά και οι επαφές για να κλείσετε μια δουλειά θα γίνουν πιο εύκολα και αυτό θα σας ξεκουράσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ασχολείστε φουλ με τα οικονομικά σας και προσπαθείτε συγχρόνως να φέρετε και κάποιες ισορροπίες για να νιώθετε καλά αλλά και να μην χαλάσετε το χατίρι ενός ατόμου που ίσως να συνεργάζεστε ή να έχετε από κοινού κάτι σε χρηματικό επίπεδο. Η ανανέωση στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι αυτό που θα σας δώσει μια νέα πνοή σε μια δουλεία που ίσως να είχε πάρει την φθίνουσα. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες γιατί με το μυαλό σας δεν βλέπετε κάτι πολύ καλό. Από την άλλη οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλύτερη επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό ή θα ξεκινήσετε ένα νομικό θέμα το οποίο θα λυθεί εύκολα και άμεσα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα σας και για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε κινήσεις που θα σας δώσουν επιτυχίες. Μερικοί θα λύσετε μία και καλή μια υπόθεση που εδώ και καιρό σας είχε ταλαιπωρήσει. Η εύνοιά σας είναι δεδομένη και ξαφνικά μπορεί να ανοίξουν όλες οι πόρτες και να δείτε να έρχονται οι επιτυχίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Οι υπόλοιποι που κοντράρετε ακόμα και κρατάτε κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν ή με ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με ακίνητο θα χάσετε την εύνοια, αν δεν κινηθείτε πολύ διπλωματικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε κατά κάποιο τρόπο στις κλειστές σας αλλά με την καλή έννοια γιατί δεν θέλετε να σας ενοχλήσουν ή να σας χαλάσουν κάποια άτομα που σας πειράζουν την αρμονία και την πιθανή ηρεμία που νιώθετε. Αν είστε πιο ανοικτοί, σίγουρα θα κερδίσετε παραπάνω πράγματα, τουλάχιστον όσοι θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά και τα τετριμμένα. Πάντως τα ταξίδια θα σας κάνουν πολύ καλό και γενικά το οτιδήποτε σας κάνει να βγαίνετε από τον μικρόκοσμό σας. Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να σας δώσει εμπνεύσεις για μια οικονομική συνεργασία που θα γίνει ξαφνικά. Γενικά έχετε την υποστήριξη ατόμων που δεν το περιμένατε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, είναι η ημέρα σας, αφού θα έχετε προτάσεις και θα κάνετε όλων των ειδών τις επαφές οι οποίες θα σας φέρουν σίγουρα μια επιτυχία. Πιθανόν να κλείσετε μια δουλεία ή να κάνετε μια πολύ καλή επαφή η οποία θα σας δώσει άμεσα χρήματα αλλά και φήμη. Δίδυμος, Λιοντάρι και Ζυγός σας δίνουν μια ευκαιρία που πρέπει να την πάρετε πολύ γρήγορα. Πάντως μερικοί από εσάς σκέφτεστε τον γάμο ή την συμβίωση. Γενικά νιώθετε πολύ καλά αλλά χρειάζεται να ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή γιατί ίσως να το έχετε παρακάνει στο θέμα αυτό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ξέρετε και εσείς ότι θα χρειαστεί να γίνετε πιο διπλωμάτες με στόχο τη βελτίωση όλων των σχέσεών σας. Μερικές φορές σας λείπει η ευγένεια και η ευελιξία και ίσως να παίζετε και τον ρόλο του κακού και αυτό μπορεί να μην κάνει καλό στην γενική σας εικόνα. Πάντως οι συγχωνεύσεις και οι συνεργασίες είναι μέσα στην διαδικασία της προσωπικής σας εξέλιξης και παρόλο που δεν συμφωνείτε, μερικές φορές είναι αναγκαίο να κάνετε βήματα για μεγαλύτερη ανθρώπινη προσέγγιση κυρίως με συνεργάτες και άτομα που συναναστρέφεστε κοινωνικά. Ζυγοί και Κριοί χρειάζονται μεγαλύτερη επικοινωνία. Το σπίτι σας πάντως θέλετε να το φτιάξετε και ίσως οι πιο τολμηροί να βάψετε ή να πετάξετε τα παλιά έπιπλα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ καλή ημέρα, αφού θα έρθετε σε πλήρη επαφή με οτιδήποτε καλό μπορεί να σας συμβεί και θα το απολαύσετε ακόμα και οι πλέον δύσκολοι γιατί θα κάνετε είτε αποδοχή μιας κατάστασης είτε θα βρείτε μέσα σας μια λύση η οποία στην κυριολεξία θα σας ανακουφίσει. Ξαφνική ευκαιρία για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο με κάτι πολύ πρωτότυπο και πρωτοποριακό θα σας δώσει καινούργιες προοπτικές και τάσεις. Η σχέση με έναν Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό ή Τοξότη θα βελτιωθεί και μερικοί θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ μεγάλη ευκολία.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε έτοιμοι για να αναθεωρήσετε κάποιες δικές σας προτάσεις ή ιδέες γιατί βλέπετε ότι με τον τρόπο που θέλετε να κινηθείτε, μάλλον δεν σας βγαίνει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε δραστήριοι αλλά για να φτάσετε στον τελικό στόχο θα χρειαστεί σίγουρα να είστε πιο συνεργάσιμοι και περισσότερο επικοινωνιακοί. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι τα άτομα που συμφωνούν περισσότερο μαζί σας. Εσείς όμως μπορεί να θέλετε κάτι πιο δύσκολο και ίσως να έχετε ξεμυαλιστείτε με Δίδυμο, Παρθένο ή Τοξότη. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο τουλάχιστον για σήμερα και ίσως και ένας Ζυγός που παίζει σε πολλά ταμπλό.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: