ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κλέψει 23 μοτοσυκλέτες [φωτο]

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας τέσσερις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας...16 έως 21 ετών οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην συστηματική κλοπή και παράνομη εμπορία μοτοσυκλετών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της ληστείας κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοκατοχής.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος ημεδαπός, μέλος της ομάδας και άγνωστος, μέχρι στιγμής αριθμός συνεργών.
Όπως προέκυψε, από την έρευνα τα μέλη της σπείρας με διαφορετική κάθε φορά σύσταση, εντόπιζαν τα δίκυκλα «στόχους», στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κέρκυρας καθώς και της Λευκίμμης, τα οποία στην συνέχεια μετέφεραν με φορτηγά αυτοκίνητα και πωλούσαν παράνομα αφού παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους, είτε ολόκληρα είτε ως ανταλλακτικά.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ίδιας αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκε και μία υπόθεση ληστείας σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί τις απογευματινές ώρες της 12.11.2012 στην πόλη της Κέρκυρας.
Δράστης ήταν ένας 20χρονος ημεδαπός μέλος της ομάδας μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, οι οποίοι με τη χρήση βίας, τραυμάτισαν ελαφρά το θύμα και του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο κα μία μπλούζα.

Οι συλληφθέντες μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον τους οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κέρκυρας.












ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: