ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Είστε στα μέσα και στα έξω και κινήστε με στόχο να κάνετε καινούργια πράγματα και κυρίως να ξανακερδίσετε την ζωή, αφού έχετε την...
διάθεση και το κέφι. Μην αφήνετε καμία σκέψη αρνητική, τουλάχιστον για σήμερα, να σας χαλάσει την διάθεση. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε μια ευεξία γιατί το παιχνίδι και το ρίσκο θα είναι πολύ έντονα για σας. Αν έχετε χρόνο, καλό είναι να διασκεδάσετε και λίγο με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ακόμα και με απλό τρόπο θα δείτε ότι είναι εύκολο.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πιο ελεύθεροι αλλά και ανεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσετε από την πίεση που σας δημιουργούν οι υποχρεώσεις. Ίσως να ξεφύγετε ακόμα και από τους τύπους και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Βέβαια για να σας συμβεί αυτό θα χρειαστεί να σπάσετε κάποια ταμπού μέσα σας και ίσως τα καλούπια σας για λίγο που σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να εκφράζεστε ελεύθερα. Τη σχέση με τα πολύ δικά σας άτομα καλό είναι να την χαλαρώσετε και ίσως να σας έρθει η επιθυμία να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Πάντως ο σχεδιασμός για οικονομικές κινήσεις που μπορεί να σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα καλό είναι να γίνει από σήμερα που δεν θα έχετε τόσες πολλές φοβίες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα σας προσφέρεται απλόχερα να περάσετε όμορφα και δημιουργικά μαζί με άτομα που έχετε καλή επαφή και πρόσβαση για μια καλύτερη επικοινωνία. Ο Τοξότης συνεχίζει να σας πριμοδοτεί με αισιόδοξα μηνύματα και να σας δίνει το μήνυμα ότι είναι πολύ κοντά σας είτε σαν φίλος είτε σαν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται στενά για σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε εύνοια σε όλα τα επίπεδα κι αυτό το νιώθετε ήδη μέσα από τον χώρο που έχετε δώσει για να μπουν καινούργια πράγματα ή νέες πληροφορίες με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείτε να γεμίσετε τα κενά σας με πληροφορίες και επαφές που μπορεί να μην είναι και τόσο φανερές στον έξω κόσμο αλλά εσείς να κατέχετε κατά κάποιο τρόπο μυστικά τα οποία όμως σας είναι πολύ δύσκολο να τα κρατήσετε δικά σας γιατί θέλετε να τα μοιραστείτε τουλάχιστον με τους δικούς σας ανθρώπους. Η γνώση πάντως που σας δίνεται αυτή την περίοδο είναι σημαντική για να ξεκολλήσετε από κάποια παλιά σχήματα τα οποία δεν σας επέτρεπαν την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να ζορίζεστε γιατί δεν είστε απόλυτα ο εαυτός σας αλλά υπάρχει ένα παραθυράκι που θα σας βγάλει από την άγνοια και την κακή πληροφόρηση.
ΛΕΩΝ
Νιώθετε πολύ δυνατοί, αφού μπορείτε και μοιράζεστε είτε με φίλους είτε με πρόσωπα πολύ δικά σας όμορφες ευτυχισμένες στιγμές. Αισθάνεστε ότι έχετε ηρεμήσει από κάποιες σκοτούρες γιατί προς το παρόν τα πράγματα έχουν μπει στην θέση τους και ρέουν όλα πιο εύκολα. Για αυτό αφήστε τις εμμονές που μπορεί να κουβαλάτε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή μια κατάσταση η οποία δεν σας έκατσε όπως θα θέλατε και από εκεί και πέρα θα δείτε αλλαγές που δεν τις περιμένατε. Σίγουρα πάντως θα έχετε μια πολύ καλή ερωτική επαφή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κυρίως Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε κάπως ξεμυαλισμένοι και κάνετε επαφές ακόμα και με άτομα που δεν είναι της απολύτου επιλογής σας απλά για την επαφή. Προσέξτε που μιλάτε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε από κάποιους και να μην έχετε μετά περιθώριο να το διορθώσετε ή να κάνετε κάτι και μετά να αλλάξει. Εκτός αν εσείς έχετε αποφασίσει να πείτε αλήθειες γιατί δεν αντέχετε το ψέμα ή μια κατάσταση η οποία διαιωνίζεται. Πάντως το άνοιγμα σας κάνει και καλό γιατί φέρνετε τα πράγματα πολύ κοντά σας κυρίως με έναν Κριό, Δίδυμο ή Υδροχόο που είναι απόλυτα διατεθειμένοι να σας δεχτούν με τις νέες συνθήκες οι οποίες θα σας φέρουν σε ένα πολύ καλύτερο επικοινωνιακό επίπεδο γιατί θα ειπωθούν αλήθειες.
ΖΥΓΟΣ
Είστε πολύ χαρούμενοι για την έκβαση μιας υπόθεσης η οποία έχει αρχίσει και γίνεται και πάλι στα μέτρα σας. Να θυμηθείτε ότι θα πρέπει να είστε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί σε νέα πληροφορία και γνώση και επίσης σε μια νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται η οποία είναι βασισμένη σε στοιχεία τα οποία σας πηγαίνουν περισσότερο γιατί σας ξεμπλοκάρουν από συνθήκες δύσκολες και δυσνόητες. Καλό είναι αν έχετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο να εκδηλωθείτε γιατί οι ευκαιρίες δεν θα είναι και τόσο μεγάλες. Η δύναμη και η ελευθερία σας χρειάζονται για να κάνετε κινήσεις ξεκάθαρες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεστε σε περιβάλλον που μπορεί εν μέρει να μην σας εκφράζει γιατί δεν θα είναι τόσο αισθαντικό και μυστηριώδες και όλα θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως αυτό σας δημιουργήσει μια ανασφάλεια. Αλλά από την άλλη ίσως και να χρειάζεστε να ξελαμπικάρετε κάπως γιατί μπορεί να μην είστε ο εαυτός σας αλλά θα υπάρχει μια ελαφρότητα η οποία σας ξεκουράζει. Και δεν είναι ανάγκη να ταυτιστείτε με κάτι που δεν σας αρέσει ή σας πηγαίνει, απλά δοκιμάστε και μια άλλη ενέργεια που μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από κομμάτια του παρελθόντος σας γιατί θα τα δείτε όλα ανάλαφρα και εύκολα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε μεγάλο άνοιγμα και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα υποκύψετε σε εκμυστηρεύσεις που μπορεί να μην σας συμφέρουν γιατί θα παραδώσετε την δύναμή σας στους άλλους έτσι αμαχητί και για την χαρά της επαφής. Μερικές φορές το κάνετε αυτό κυρίως όταν συνεργάζεστε με άλλους ή όταν βρίσκεστε με άτομα που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα τα δίνετε όλα και δεν κρατάτε τίποτε για σας. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει έτσι ακριβώς αλλά θα βρεθείτε σε μεγαλύτερη κοινωνικότητα και αυτό θα σας φέρει και κάποιες πολύ ωφέλιμες γνωριμίες που θα σας κάνουν καλό μελλοντικά στον επαγγελματικό τομέα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που το μέσα σας σάς απαγορεύει να κάνετε τέτοιες κινήσεις μπορεί να έχετε ανοίξει τα χαρτιά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να εκτεθείτε σε τρίτους αλλά ακόμα και σε άγνωστους και να κινδυνέψετε να θεωρηθείτε επιπόλαιοι. Ευτυχώς όμως αυτό δεν κρατάει πολύ και στα πλαίσια μιας νέας πληροφόρησης θα βρεθείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, χωρίς να το θέλετε και πολύ γιατί θα έχετε διάθεση να απομονωθείτε ή να μείνετε επιλεκτικά με άτομα της δικής σας επιλογής. Πάντως να είστε προσεκτικοί όσοι περνάτε μια κρίση στην σχέση σας γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και παραλείψεις από τρίτα άτομα και να εκτεθείτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ ουσιαστικοί και αυτό το χαίρεστε γιατί κατά κάποιον τρόπο βγάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω χωρίς να φοβηθείτε την αποτυχία ή τον αποκλεισμό. Οι ημέρες που έρχονται είναι καλές για αυτό ετοιμαστείτε να κάνετε καλύτερες επαφές στηριγμένες στην σωστή πληροφόρηση και όχι σε ανυπόστατα πράγματα. Η ευελιξία είναι το προσόν που θα σας δώσει ακόμα και μια νέα ευκαιρία οικονομική και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να φορτσάρετε τώρα γιατί και οι ιδέες σας θα είναι γόνιμες αλλά και ο τρόπος που θα κινηθείτε θα σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
ΙΧΘYΕΣ
Είστε κάπως εξαντλημένοι από τα πολλά ανοίγματα και επαφές που κάνετε αυτές τις ημέρες. Ίσως να κάνετε συγχρόνως πολλές κινήσεις σε όλα τα μέτωπα και να κάνετε πολλές επαφές με στόχο να ξεφύγετε από όλους και όλα και αυτό ίσως να σας δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε σταθεροί σε μια κατάσταση και να μην αμφιταλαντεύεστε από εδώ και από εκεί. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη είναι σε μεγάλη εξέλιξη αλλά θα χρειαστείτε ιδιαίτερους χειρισμούς για να πετύχετε τον τελικό σας στόχο γιατί στην πορεία της επικοινωνίας μερικές φορές χάνεστε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις επεκτάσεις.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: