ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 3-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο μπαράζ της Ξάνθης, 3-0 και αν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί, θα πάρει εκείνος τη θέση της και την...
έξοδο στην Ευρώπη.
Με τον Ζέκα να κάνει τα πάντα, να σκοράρει δύο φορές και τον Φιγκερόα να ρίχνει την «αυλαία», με ένα εξαιρετικό γκολ, σε μια, όχι και τόσο πετυχημένη χρονιά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Ξάνθης και «κλείδωσε» την έκτη θέση στην Σούπερ Λίγκα.

Πλέον, οι «πράσινοι»… ελπίζουν σε ένα «stop» από την επιτροπή αδειοδοτήσεων σε μία από τις ομάδες που θα πάρουν έξοδο στην Ευρώπη, προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν τη θέση τους. Παράπονα από τους φιλοξενούμενους για την αποβολή του Ντιέ. Έντονες αποδοκιμασίες για τον Νίκο Νταμπίζα, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ντίνας (72’ Εσπάρθα), Ζέκα (83’ Καζιγιάμα), Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα (80’ Φορναρόλι).

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Παϊτο, Γούτας, Βάλλας, Ντιέ, Φλίσκας, Μάνταλος (70’ Ονουάτσι), Μαρίν (46’ Ντάνι), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (63’ Σμιθ).


sports-fm ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: