ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Φρένο στο παράνομο διαδικτυακό στοίχημα - "Μαύρη λίστα" με 482 ιστοσελίδες

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων Ευγένιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε την...
επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την κατάσταση που επικρατεί στο διαδικτυακό στοίχημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, η Επιτροπή έχει συλλέξει στοιχεία για 482 ιστότοπους που παρέχουν παρανόμως υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και από τον επόμενο μήνα θα προχωρά στη διακοπή λειτουργίας τους.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής σημείωσε ότι είναι σε ισχύ συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για την αντιμετώπιση του φαινομένου του παράνομου τζόγου, στο οποίο, όπως δείχνουν τα στοιχεία, «παίζονται» κάθε χρόνο περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

«Υπολογίζουμε ότι ο τζίρος στοιχηματισμού παράνομων παιγνίων στο διαδίκτυο είναι 1 δισ. ευρώ και αποφέρει μικτό κέρδος 200 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ και επικαλέστηκε εκτιμήσεις ότι το σύνολο του παράνομου στοιχηματισμού (διαδικτυακό και μη) στην Ελλάδα φθάνει τα 6 δισ. ευρώ.
Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει η καταγραφή και πιστοποίηση των ηλεκτρονικών τεχνικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis.
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: