ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Είσαστε αφημένοι προσπαθώντας να νιώσετε μέσα σας εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, γι” αυτό μπορεί να είστε σε δράση αλλά μέσα σας νιώθετε αρκετά αφημένοι και... χαλαροί. Αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα ξεφύγετε από την καθημερινή πίεση. Όσο πιο ήρεμοι και γαλήνιοι νιώσετε τόσο καλύτερα θα είστε. Αποφύγετε το ποτό.

ΤΑΥΡΟΣ 
Νιώθετε πολύ καλά αφού όλα γίνονται όπως θέλετε. Η χαλάρωση και η ηρεμία θα σας απομονώσει από το άγχος και όσο θα είσαστε καλά, τόσο θα διαμορφώνετε ένα καλύτερο περιβάλλον προς τα έξω. Είσαστε γενικά έτοιμοι για πολλά πράγματα και αυτό σας κάνει πιο αυθόρμητους. Πάντως θα είστε εσείς που θα ξεσηκώσετε με το κέφι σας γιατί θα αναδυθεί και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα είσαστε πολύ ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι και μέσα από αυτή την συναισθηματική φόρτιση θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που κατά κάποιο τρόπο δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε. Μόνο που χρειάζεται, να προσπαθήσετε περισσότερο να μην είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα, γιατί θα δυσκολευτείτε πολύ σε πρακτικά θέματα ή ακόμα στο να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Ένας Σκορπιός η Ιχθύς θα σας συγκινήσει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Όμορφη ημέρα για σας γιατί θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και έτσι θα βελτιώσετε όλες σας τις προσωπικές σχέσεις αφού θα τους χαρίσετε μεγαλύτερη ζεστασιά, αγάπη και συναίσθημα. Όταν είστε στα καλά σας είστε η χαρά του Θεού. Παραμείνετε έτσι και μην ψάχνετε αφορμές για να γκρινιάξετε η να χαλάσετε την προσωπική σας εφορία. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα συμπαρασύρει ένα πρόσωπο στα δίχτυα σας και θα κάνετε χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι πολύ ουσιαστική για σας.

ΛΕΩΝ 
Ανακαλύπτετε την χαλάρωση και τη νωχελικότητα. Νοσταλγικές μνήμες θα σας βγάλουν την τρυφερή σας πλευρά και αυτό θα σας ανακουφίσει από το στρες των ημερών. Επιτέλους θα είσαστε με λιγότερες ευθύνες και θα νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε συναισθηματικά πιο εύκολα με τους γύρω σας. Επειδή έχετε ανοιχτεί πολύ κοινωνικά η σημερινή ημέρα εντείνει αυτή την κοινωνικότητα και θα βρεθείτε με πολλούς φίλους συγγενείς και όμορφες παρέες. Μην σκέφτεστε τίποτε άσχημο και ζήστε το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαστε πολύ έντονα προσανατολισμένοι στο να εξυπηρετήσετε τα θέλω των άλλων και κάπου νιώθετε ότι μπορεί να χάνετε και τα δικά σας θέλω, γιατί μπορεί να παρασύρεστε χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Αλλά επειδή σας «κάθεται καλά», δεν νιώθετε ούτε μοναξιά ούτε δυσκολία, οπότε όπου και να είστε θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα και ανοικτά. Η συγχώρεση ενός προσώπου θα ήταν η καλύτερη λύση για ένα πρόβλημα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ χαλαροί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι, θα αφεθείτε στην τρέχουσα εξωτερική κατάσταση και κατά κάποιο τρόπο στους γύρω σας, γιατί μπορεί να νιώθετε βαριεστημάρα ή γενικά να βαρεθείτε να πείτε τα δικά σας θέλω. Αυτό είναι πολύ καλό, επειδή μερικές φορές χρειαζόμαστε να ακουμπάμε κάπου και να μην έχουμε έννοιες. Η σχέση με Ταύρο ή Αιγόκερω θα περάσει σε μια πιο ήρεμη φάση και ίσως να καταλάβετε κάτι πιο βαθύ για τα αισθήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια υπέροχη ημέρα για σας αφού θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα νιώσετε πολύ χαλαροί , όμορφοι και ήρεμοι. Απολαύστε όσο μπορείτε το καλύτερο κομμάτι της ημέρας. Μην εστιάζεστε τουλάχιστον για σήμερα σε κανένα αρνητικό στοιχείο. Επιτρέψτε στο φως να έρθει μέσα στην καρδιά σας. Η συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο και αυτό είναι σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είσαστε αρκετά χαλαροί αλλά και ίσως να έχετε μια υπερβολική ευαισθησία η οποία θα σας βγάλει από το πολύ κλειστό σας πρόσωπο. Τον τελευταίο καιρό, επειδή έχετε σκεφτεί, εμβαθύνει ή ακόμα και αγχωθεί από διάφορα οικονομικά θέματα, καλό είναι σήμερα να μην τα σκέφτεστε καθόλου και θα διαπιστώσετε ότι αυτά θα φύγουν ή θα γίνουν πιο απαλά μέσα σας. Είναι σημαντική για σας η αγάπη και σήμερα ξεκινήστε με την αγάπη του εαυτού. Αποφύγετε το πολύ φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είσαστε πολύ ευδιάθετοι, χαλαροί και έντονα συναισθηματικοί. Σήμερα τουλάχιστον θα πάτε ανάλογα με το κλίμα της παρέας. Δεν θα επιδιώξετε τα πολύ δικά σας σχήματα και θα δεχτείτε και την επιρροή άλλων ατόμων, αρκεί να είναι θετική η συμπεριφορά τους. Αφεθείτε στην χαρά τη ς ημέρας. Βάλτε μέσα σας καινούργιες θετικές δηλώσεις και δώστε υπόσχεση στον εαυτό σας ότι από εδώ και πέρα θα είστε περισσότερο προστατευτικοί μαζί του. Η καλή σχέση με έναν Παρθένο θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είσαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αυτό βοηθάει στο να σπάσετε τα ταμπού, ακόμα και σε μια κατάσταση η οποία μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει ή δεν έχει εδραιωθεί όπως πρέπει. Η ανάγκη σας για προσωπική ασφάλεια μπορεί να σας κάνει λίγο πιο κτητικούς αλλά με ένα γλυκό τρόπο, χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με φασαρίες ή εντάσεις. Σήμερα θα συγχωρήσετε και αυτό θα σας κάνει να ξεμπλοκάρετε από πολλές εντάσεις και φόβους. Ο Καρκίνος είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσει μαζί σας.

ΙΧΘYΕΣ 
Είσαστε στο κέντρο της δύναμής σας. Όταν εσείς νιώθετε ότι αγαπάτε όλον τον κόσμο τότε γίνονται θαύματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταργήσετε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και τις εξωτερικές και τις εσωτερικές. Το μήνυμα του Πάσχα και της Ανάστασης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Γι” αυτό να έχετε το νου σας και για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά, αντί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη στο αρνητικό, αφήστε την μέσα από την καρδιά σας. Η συμπόνια είναι το μεγαλύτερο πανανθρώπινο συναίσθημα που, αν το νιώσετε, θα είναι πολύ εξελικτικό για σας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: