ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 9 Μαίου Επεισ. 157 (video)

Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται από τον Ιμπραήμ για τις πολιτικές εξελίξεις της Ευρώπης. Φθάνει στο παλάτι το γράμμα της Μαχιντεβράν. Ο Ιμπραήμ διαβάζοντας το,...
δέχεται να συναντηθεί με τον Μουσταφά και με τη σειρά του, γράφει ένα γράμμα και ζητά από τον Τασλί Τζαντί Γιαχιά να το μεταφέρει στη Μανίσα.
Το γράμμα όμως, μέσω του Ρουστέμ Αγά, περνάει στα χέρια της Χουρρέμ. Ενώ ο Σουλεϊμάν περιμένει την απόφαση του Μουσταφά σχετικά με την Έλενα, ο Ιμπραήμ λέει στον Σουλεϊμάν πως θα πάει στην Αδριανούπολη, άλλα ξεκινάει για την Προύσα προκειμένου να συναντήσει τον Μουσταφά…

Ο Ιμπραήμ και ο Μουσταφά συναντώνται στην Προύσα και χωρίς να ενημερώσουν τον Σουλεϊμάν, συζητάνε το θέμα του γάμου. Ο Ιμπραήμ προσπαθεί να πείσει τον Μουσταφά να μην παντρευτεί. Ο Σουλεϊμάν, μαθαίνει την αλήθεια για το πού βρίσκεται ο Ιμπραήμ. Αρχίζει έντονα να αναρωτιέται τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση, τα βράδια ταλαιπωριέται από εφιάλτες, ενώ μια υποψία τον βασανίζει συνεχώς.
Από την άλλη, ο Τασλί Τζαντί, ο οποίος θα επιστρέψει στη Μανίσα, θέλει να δει για τελευταία φορά τη Μιχριμάχ. Οι ερωτευμένοι που συναντιούνται στον Χας Μπαχτσέ, έχουν έναν απροσδόκητο επισκέπτη. Για τους ερωτευμένους, ξαφνικά σκοτεινιάζουν τα πάντα.

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο


ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ: Όλα τα επεισόδια με Ελληνικούς υπότιτλους



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ FATMAGUL

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ KARADAYI

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: