ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Aύριο η κηδεία του Τόμας Πρωτόπαπα στο Χαλάνδρι!!!

Στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής η οικογένεια, οι φίλοι και γνωστοί θα αποχαιρετήσουν τον Τόμας Πρωτόπαπα στον ναό της Παναγίας Μαρμαριώτισσας διαψεύδοντας παλαιότερες πληροφορίες που... αναφέρονταν σε αποτέφρωση.

Όπως μεταδίδει το Fthis.gr o θείος του Τόμας Πρωτόπαπα έχει αναλάβει τον άχαρο ρόλο της τακτοποίησης όλων των λεπτομερειών για την κηδεία του ανιψιού του και την ενημέρωση του κόσμου και των δημοσιογράφων που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία του Τόμας.

«Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Τόμας, θα ψαλεί δέηση αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στην εκκλησία Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι. Η οικογένειά μας δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια.

Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα Παιδικά Χωριά SOS, σε εκπρόσωπο που θα βρίσκεται στην εκκλησία» ήταν η λιτή ανακοίνωση της οικογένειας.

Για τα παιδικά χωριά SOS άλλωστε είχε δώσει και τον τελευταίο του πυγμαχικό αγώνα ο Τόμας ώστε τα έσοδα να πάνε στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Για τα παιδικά χωριά SOS έχει αφιερώσει τη ζωή του ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας που είναι και Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η οικογένειά του έχει αποφασίσει μετά το τέλος των διαδικαστικών στην Ελλάδα να φύγει για την Αγγλία όπου εκεί ζει ο άλλος τους γιος ο Μάνος.

tragiko.net
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: