ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Έλληνας τραγουδιστής ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του και έψαχνε εκτελεστή!!!

Ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής των As I Lay Dying,...
 Tim Lambesis ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Η σχέση τους ήταν σε κάκιστο σημείο. Τόσο, που εκείνος είχε αποφασίσει να την δολοφονήσει και... έψαχνε κάποιον για να κάνει τη «δουλειά».
Η φήμη πως ο 32χρονος τραγουδιστής έψαχνε εκτελεστή για την εν διαστάσει γυναίκα του Μέγκαν, έφτασε στ’ αυτιά της αστυνομίας. Και τότε, ένας μυστικός αστυνομικός του παρουσιάστηκε ως υποψήφιος εκτελεστής. Και δεν άργησε να πέσει στην παγίδα.

Οι As I Lay Dying δημιουργήθηκαν το 2000 στο Σαν Ντιέγκο. Επτά χρόνια μετά, το άλμπουμ τους An Ocean Between Us έφτασε στο Νο8 του αμερικανικού Billboard, ενώ ένα από τα τραγούδια προτάθηκε για Grammy καλύτερης μέταλ παρουσίας.
Την ίδια χρονιά, το συγκρότημα πήρε βραβείο και στα MTV2 Music Awards.
Στο παρελθόν, ο Lambesis είχε δηλώσει πως τα τραγούδια του συγκροτήματος αφορούσαν τη ζωή, τα λάθη, τους αγώνες, τις σχέσεις αλλά όλα ήταν γραμμένα από χριστιανική οπτική…

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis. Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: