ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης!!!

Στη σύλληψη του προέδρου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη προέβη η Αστυνομία για...
«μαϊμού» απορρυπαντικά!
Σοκ στην Βέροια, μετά την αποκάλυψη της σύλληψης του προέδρου της ομάδας από την Αστυνομία!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές εντοπίστηκε αποθήκη στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, όπου κατασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και μεταπωλούνταν σε υποκαταστήματα σουπερμάρκετ.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης και ο 52χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ και όπως αναφέρουν τα «parapolitika.gr», πρόκειται για τον ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας Αρβανιτίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές βρέθηκαν πάνω από 4.400 απορρυπαντικά για τα οποία εξακριβώθηκε ότι αποτελούσαν απομιμήσεις, ενώ εντοπίστηκαν περισσότερες από 22.000 καλλυντικά για τα οποία διενεργείται εργαστηριακή εξέταση για να διαπιστωθεί εάν είναι απομιμήσεις.

Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέιτου αναταγωνισμού και περί πλαστογραφίας.

parapolitika.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι στα Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΙΛΚΙΣ στέλνουμε με την σειρά μας το μήνυμα ο,τι καμία συκοφαντία και καμία ψευδή είδηση δεν μπορεί να μας κλονίσει. Είμαστε προσωπικό και πελάτες ενωμένοι και στηρίζουμε την εταιρία που χρόνια τώρα είναι δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πελάτες μας που δεν ασχολήθηκαν με τις συκοφαντίες των προηγούμενων ημερών.

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε υπαλληλοι στην εταιρια Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ παιδια μην μασατε προσπαθουν να μας ριξουν λασπη αλλα δεν τους περναει τοσο εμεις οσο και το εκλεκτο μας πελατολογιο γνωριζει καλα τον ΟΜΙΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ τοσο για την ποιοτηα των προιοντων και πανω απο ολα για τις χαμηλες τιμες.ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολουσς τους πελατες που δεν ασχολουνται με τισ διαφορεσ συκοφαντικεσ ειδησεις ΒΕΡΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το προσωπικο απο Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ δηλωνουν οτι απο την εταιρια αυτ μεγαλωσαμε τα παιδια μας τα σπουδασαμε κ' ηρθε η ωρα να την στηριξουμε. Οτι ειχει ακουστει τις μερες που εχουν περασει δεν ισχυε. Τα προιντα ειναι ιδια ολα τα χρονια κ' δεν εχουν αλλαξει. Ευχαριστουμε τους πελατες μας που δεν εχουν κλονιστει καθολου απο τις συκοφαντικες ειδησεις.
Τα παιδια της καλαμαριας

Ανώνυμος είπε...

FUN ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ! ΠΑΙΔΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

τελοσ παντων ποιοσ φιλοσ γνωριζει καλα για το μωρο που το τσιμπησε το φιδι κ πεθανε μεσα στο σουπερ μαρκετ κατερινησ στην περιοχη ανδρομαχη κ σβορωνων,ηταν στο μαρκετ του μασουτη η στα λιτλ?