ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Με το Διονύση Βούλγαρη στο τιμόνι η Ε.Α. Παύλου!!!

Με το Διονύση Βούλγαρη στο τιμόνι θα πορευθεί η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» θα συνεχίσει να...
βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας και μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πρόθεση του κ. Βούλγαρη είναι η μείωση του μπάτζετ της ομάδας, διατηρώντας ένα ρόστερ 20-22 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι 5 θα είναι πρωτοκλασάτοι (ένας τερματοφύλακας, ένας φορ, δύο χαφ, ένα στόπερ).

Από εκεί και πέρα, στο έμψυχο δυναμικό θα υπάρχουν 6-7 νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που θα έχουν όμως εμπειρίες, όπως για παράδειγμα πέρσι ο Ηλιάδης, ενώ οι άλλοι 6-7 θα είναι μικροί από ομάδες της Α2 και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Παράλληλα, θα υπάρξει συνεργασία με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση κάποιων παικτών από τη «Βασίλισσα», που δεν θα απορροφηθούν φέτος στην επαγγελματική ομάδα.

Ήδη έχει γίνει συνάντηση του προέδρου του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ Διονύση Βούλγαρη και του γενικού αρχηγού Μπάμπη Τύπου με τον Στέφανο Γαϊτάνο, στην οποία υπήρξε σύγκλιση απόψεων.

Περιμένει Τσακαλίδη

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, ο ισχυρός άνδρας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ μίλησε με τον Τάκη Τσακαλίδη, με τον οποίο τα βρήκαν σε όλα. Το μοναδικό «αγκάθι» στην υπόθεση είναι η πρόταση που έχει ο Μακροχωρίτης τεχνικός από τον Πλατανιά για να αναλάβει τα τμήματα υποδομής της Χανιώτικης ομάδας! Αν δεν καταλήξει εκεί, τότε σίγουρα ο Τσακαλίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Κερλίδη στον πάγκο του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ.

Εγγραφή μελών

Τέλος, στις προθέσεις του κ. Βούλγαρη είναι να ξεκινήσουν εγγραφές μελών στην ομάδα και σε βάθος τριετίας να φτάσει τα 200 μέλη. Το καθένα από αυτά θα δίνει από 100 ευρώ το χρόνο, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται δύο διαρκείας και δικαίωμα ψήφου σε εκλογές της ομάδας. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση χορηγών που θα στηρίξουν τον σύλλογο.
kerkidasport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: