ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Υπάλληλοι πιτσαρίας βουτούσαν τα χέρια τους στο καζανάκι και στη συνέχεια έφτιαχναν πίτσες!

Το βραβείο της πιο βρώμικης πίτσας στον κόσμο θα μπορούσε να διεκδικήσει η συγκεκριμένη πίτσα ή ακόμη και να δώσει άλλη διάσταση... στο φαγητό που, εδώ στην Ελλάδα, αποκαλούμε «βρώμικο»!
Οι υπάλληλοι μιας πιτσαρίας στη Νότια Ουαλία συνελήφθησαν να βουτούν τα χέρια τους μέσα στο καζανάκι της τουαλέτας και στη συνέχεια να επιστρέφουν στο πόστο τους για να φτιάξουν πίτσες χωρίς προηγουμένως να έχουν πλυθεί! Το προσωπικό μάλιστα που παρασκεύαζε τις πίτσες δεν είχε καθόλου πρόσβαση σε ζεστό νερό!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το κλιμάκιο επιθεωρητών υγείας που έκανε έλεγχο στην πιτσαρία Flying Pizza στην πόλη Σουάνσι της Ουαλίας επέβαλε πρόστιμο 2.250 λιρών (2.664 ευρώ) στον ιδιοκτήτη της. Κατά τους επιθεωρητές, το κατάστημα ήταν «γεμάτο ακαθαρσίες και λίγδα».
Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, της πιτσαρίας Αμπάς Σαλίμι φαίνεται ότι δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες των ελεγκτών, δηλώνοντας στο δικαστήριο ότι «οι πελάτες του είναι πολύ χαρούμενοι»!

«Το κατάστημα ήταν σε άθλια κατάσταση. Το καζανάκι της μοναδικής του τουαλέτας δεν λειτουργούσε και οι εργαζόμενοι έπρεπε να βάλουν τα χέρια τους μέσα για να το καθαρίσουν. Παράλληλα, δεν υπήρχε διαθέσιμο ζεστό νερό για να πλύνει τα χέρια του το προσωπικό» είπε, στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας Σάρα Θερ.
«Υπήρχαν υπολείμματα τροφών, λίπος και ακαθαρσίες που έσταζαν από τον τοίχο κάτω από τον βρώμικο νεροχύτη, τις βρώμικες ηλεκτρικές κουζίνες και τα ράφια» πρόσθεσε η εισαγγελική λειτουργός.

Το δικαστήριο έκρινε τον Σαλίμι ένοχο για εννέα παραβάσεις της νομοθεσίας περί υγιεινής των τροφίμων.
Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας υποστήριξε, ενώπιον του δικαστηρίου, ότι μετά τον έλεγχο των επιθεωρητών άλλαξε τον εξοπλισμό του καταστήματος, προσέλαβε νέους υπαλλήλους και έλαβε πιστοποίηση για τα τρόφιμα που διαθέτει.
thestival.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: