ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΣΟΚ: Γνωστή φαρμακευτική εταιρεία κατηγορείται ότι εξαπλώνει καρκινικούς ιούς μέσω εμβολίων;

Σάλο έχουν προκαλέσει δύο βίντεο, τα οποία δημοσιεύονται στο YouTube και ισχυρίζονται ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί...εσκεμμένα μέσω εμβολίων.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για...

λογοκριμένες συνεντεύξεις των Δρ. Λέοναρντ Χόρογουιτς και Δρ. Μόρις Χίλεμαν, οι οποίες δόθηκαν στο παρελθόν και είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Ο Χίλεμαν μάλιστα θεωρείται κορυφαίος ειδικός στον τομέα των εμβολίων.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και μόνοι σας στα βίντεο που ακολουθούν, οι δύο επιστήμονες ισχυρίζονται, ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας "Merck"εγχέουν εσκεμμένα καρκινικούς ιούς – όπως είναι, για παράδειγμα, ο SV40(καρκινικός ιός που εντοπίζεται στους πιθήκους) – σε ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, ήδη από το 1953.

Για την ιστορία, ο Δρ. Χίλεμαν, ο οποίος απεβίωσε το 2005, υπήρξε ο μεγαλύτερος πρωτοπόρος εμβολίων της εποχής μας, καθώς ανέπτυξε περισσότερα από 36 εμβόλια – περισσότερα από κάθε άλλο επιστήμονα στην ιστορία – και ήταν υπεύθυνος του προγράμματος εμβολίων της "Merck".

Επιπλέον, ήταν σεβαστό μέλος της Αμερικανικής Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, του Ινστιτούτου Ιατρικής, της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών, καθώς και της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας και είχε, μάλιστα, βραβευτεί για το έργο του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Δείτε τα βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: