ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σοκ: Έλληνας τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε από θαυμάστρια που αποδείχτηκε...ξάδερφός του!!!

Λαϊκός τραγουδιστής με μεγάλη ιστορία, εντυπωσιάστηκε όταν στο καμαρίνι του μπήκε μια κοπέλα ξανθιά, ψηλή και πολύ εντυπωσιακή. Στην αρχή γοητεύτηκε. Λογικό. Όμως όταν... κατάλαβε την αλήθεια έδειχνε σοκαρισμένος!
«Ρε Βασιλάκη…εσύ είσαι;» Ακούστηκε από το καμαρίνι κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τον Μέτρ ένα μπουκάλι ουίσκι για να συνέλθει. Τραγουδούσε στην Αθήνα σε ένα από τα μαγαζιά εκείνα που έκανα μεγάλο χαμό φέτος το χειμώνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δυο εβδομάδες. Ο τραγουδιστής έχει τελειώσει από το πρώτο πρόγραμμα του και δίνει εντολή στους συνεργάτες του να αφήσουν τον κόσμο να περάσει στο καμαρίνι. Κολλάει στην κοπέλα που τον κοιτάζει με πολύ νάζι. Του δείχνει μια τρυφερότητα. Μια αγάπη. Ο καλλιτέχνης κολλάει. Όταν ανοίγει όμως η κοπέλα το στόμα της…σαστίζει. «Εγώ είμαι. Ο μικρός σου ξάδερφος από το χωριό» του λέει και τον κολλάει στα πλακάκια του καμαρινιού. Ο καλλιτέχνης κουνάει νευρικά τα μάτια του. Δείχνει να το σκέφτεται. Έχει φύγει πολλά χρόνια τώρα από τον τόπο του και δε θυμάται. Μέχρι που η κοπέλα του εξηγεί.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το καμαρίνι ακούγεται μια φωνή να λέει» Ρε Βασιλάκη. Εσύ είσαι ρε μπαγάσα. 
Ρε ξαδερφάκι…που να σε γνωρίσω με το μαλλί και τη γόβα αδερφάκι μου!!!»gossip-tv.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: