ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο παππούς της ζητούσε σεξ ενώ ο σύζυγός της, ήταν δίπλα!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στα Χανιά, με πρωταγωνιστή έναν 79χρονο, με την τεστοστερόνη να ξεχειλίζει, ο οποίος...ούτε λίγο ούτε πολύ, εισέβαλε σε σπίτι ζευγαριού, και ζήτησε σεξ από τη γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο!

Ο ασυγκράτητος ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο σπίτι με άγριες διαθέσεις, από ανασφάλιστη πόρτα και όρμηξε, χωρίς περιστροφές, στο αντικείμενο του πόθου του, που ήταν η άτυχη 51χρονη, κάνοντάς της ανήθικες προτάσεις και ζητώντας ερωτική συνέυρεση!

Το σκηνικό μέσα στο σπίτι ήταν ασύλληπτο, με τη γυναίκα να ουρλιάζει, και τον σύζυγό της να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Όταν η γυναίκα αντιστάθηκε, ο 79χρονος δεν δίστασε να δείξει και το μαχαίρι που κρατούσε στο σύζυγο, ο οποίος τον κυνήγησε έξω από το σπίτι, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία. Πληροροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος και το ζευγάρι ήταν παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, γεγονός που κάνει από πιο περίεργη τουλάχιστον τη στάση του δράστη, ο οποίος ίσως και να είχε καταναλώσει μεγάλο αριθμό... μπλε χαπιών.

Τώρα πρέπει να εξηγήσει σε Εισαγγελέα και Ανακριτή τις πράξεις του…
cretalive.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: