ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Η είδηση του χαμού του Δημήτρη Ρίγγου γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών.
Άνθρωπος του πολιτισμού και της παράδοσης ο Δημήτρης Ρίγγος προσέφερε πολλά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέσα από... την καταγραφή και την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης, κράτησε ζωντανά τα Γρεβενά στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου ζούσε, ενώ ως γιατρός στάθηκε δίπλα στο Γρεβενιώτη ασθενή με περισσή αγάπη και φροντίδα.

Η αγάπη του για τα Γρεβενά τον οδήγησε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου ως Νομάρχης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, άφησε πίσω του ένα σημαντικό συγγραφικό έργο, δείγμα της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, αλλά και μοναδικές στιγμές πολιτισμού στο κοινό των Γρεβενών.

Ως Δήμαρχος Γρεβενών και ως πρώην Νομάρχης που παρέλαβα από τον ίδιο τη σκυτάλη της διοίκησης της Νομαρχίας, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τη μνήμη του είναι να εισηγηθώ την ονοματοδοσία ανώνυμης οδού της πόλης των Γρεβενών σε οδό «Δημητρίου Ρίγγου», σε επόμενο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: