ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κοσμάς Ζαφείρης

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία 59 ετών ο αθλητικός συντάκτης Κοσμάς Ζαφείρης.
Σε ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια το Κοσμά Ζαφείρη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών. Ο Κοσμάς Ζαφείρης ήταν το παλαιότερο μέλος του ΠΣΑΤ στην Κέρκυρα και ένας από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους.

Πατέρας δύο παιδιών ο Κοσμάς Ζαφείρης είχε τιμηθεί το 2003 από τον ΠΣΑΤ για τη δημοσιογραφική του δουλειά, ενώ εκτός από εξαιρετικός αθλητικός συντάκτης υπήρξε και εξαιρετικός σκιτσογράφος, έχοντας αποσπάσει επαίνους για τη δουλειά του. Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε στην ΕΡΤ, στην «Ενημέρωση», το «Ράδιο Φαίακες», το «Ράδιο Κέρκυρα», το «Ionian TV» και υπήρξε ανταποκριτής αθηναϊκών εφημερίδων («ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» και «Sportime») και ραδιοφωνικών σταθμών («ΣΠΟΡ FM»).

Ο αδόκητος χαμός του δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει ένα όνειρο ζωής για αυτόν, το λεύκωμα «Στις αλάνες της μικρής πατρίδας, 80 χρόνια ποδόσφαιρο στη Βορειοδυτική Ελλάδα, 1932-2012», από το οποίο δεν πρόλαβε να εκδώσει ολοκληρωμένο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του.

Η κηδεία του Κοσμά Ζαφείρη θα έγινε σήμερα Κυριακή 26 Μαΐου στις 3 μ.μ. στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: