ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου

 Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ευχαριστεί με δελτίο τύπου όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά το τουρνουά για το χαμόγελο του παιδιού στο Ροδοχώρι στις 9-5-2013... 

"Το τουρνουά ποδοσφαίρου για το χαμόγελο του παιδιού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που με το υστέρημα τους ενίσχυσαν ώστε να μαζευτεί το ποσό των 1200 ευρώ περίπου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αλεξάνδρειας, που για άλλη μια χρονιά έδωσαν το παρόν σε αυτό το σημαντικό αγώνα ανθρωπιάς, όπως και τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού, που με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκαν σ' αυτήν την πρόσκληση. Ευχαριστούμε επίσης τον δήμαρχο Νάουσας Αναστάσιο Καραπατζό όπως και τους αντιδημάρχους Αδαμίδη Παύλο, Παπαδόπουλο Κώστα και Βράντση Θωμά που παραβρέθηκαν στο γήπεδο. 

Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν με διάφορες προσφορές τα Σούπερ μάρκετ του χωριού, το κρεοπωλείο Βασίλης, το Cafe Limit up, το Cafe Μexx, το οινοποιείο Αργατία ο κ.Ταραρας για τα κρασιά τους, ο φούρνος Λαφάρα, η Agroexelexis, το spot puma, ο διευθυντής του Σούπερ μάρκετ Μασούτης, Στασής Παναγιώτης, ο υπεύθυνος πωλήσεων των μύλων Αγίου Γεωργίου Ζήρας Βαγγέλης, οι φορείς του χωριού, ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου και βέβαια ο κόσμος που παραβρέθηκε στο γήπεδο, για να δει το παιχνίδι και να γνωρίσει τα παιδιά και τους υπευθύνους από το χαμόγελο του παιδιού.

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον Αντώνη Κουλινίδη που έφερε τα άλογα του και έκανε βόλτες τα παιδιά από το χαμόγελο, καθως και την Σοφία Μιχαιλίδου (εκπαιδεύτρια σκύλων). Την εκδήλωση κάλυψε το imathia sports news και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό και ο rodochoritis.blogspot.com. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου (την τρίτη ημέρα του Πάσχα). Ελπίζουμε με μεγαλύτερη συμμετοχή."

Με τιμή το Δ.Σ του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟY

Αναδημοσίευση από: Ροδοχωρίτης

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: