ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Κορυφαία ηθοποιός: «Έχω ερωτευτεί μέχρι θανάτου, έχω πέσει στα πατώματα»!

Η πασίγνωστη και πολύ όμορφη Ελληνίδα, από τις ωραιότερες, αποκαλύπτεται στη Reallife: "Έχω ερωτευθεί μέχρι θανάτου. Δεν το κρύβω, έχω πέσει στα... πατώματα" δηλώνει η ηθοποιός, ξεφυλλίζοντας σελίδες από τη βιογραφία της.


Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Το μεγάλο παράπονο του Μίκη. Κατάθεση ψυχής από τον Μ. Θεοδωράκη: "Το 80% του δημιουργικού έργου μου παραμένει ουσιαστικά άγνωστο και αναξιοποίητο". Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης, λίγο πριν από την παράσταση με θέμα τη ζωή του, ανοίγει την καρδιά του και μιλά για όλα όσα του στέρησε ο χρόνος.
- Ζωή Λάσκαρη: "Έχω ερωτευθεί μέχρι θανάτου. Δεν το κρύβω, έχω πέσει στα πατώματα" δηλώνει η ηθοποιός, ξεφυλλίζοντας σελίδες από τη βιογραφία της.

- Το γλυκό μυστικό της Θωμαής. Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του γοητευτικού Γιάννη.
- Ερωτευμένος με τη "θεά Αφροδίτη". Τα καυτά φιλιά του ηθοποιού Γιάννη Σπαλιάρα και της Μις Γιάνγκ Κύπρου Ροζίτας Κενταλά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

- Βάσσυ Καραγιώργος: Μια Ελληνίδα πίσω από τη Ριάνα. Η όμορφη συνθέτρια από την Κοζάνη γράφει επιτυχίες για τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Με τίτλο: "Φωτιά στα ακίνητα βάζει η τρόικα!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Μεγάλο Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το τελεσίγραφο για αυξήσεις-σοκ στις αντικειμενικές αξίες και την εντολή για αύξηση 20% στα εντός σχεδίου και 30% σε εκτός σχεδίου και αγροτεμάχια. Όπως αναφέρει η Realnews "οι δανειστές ισχυρίζονται ότι με τις σημερινές τιμές δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι για τα έσοδα και απαιτούν νέα μέτρα". Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι "20 φόροι που επιβαρύνουν την ακίνητη περιουσία θα εκτιναχθούν στα ύψη, δίνοντας τη χαριστική βολή στην κτηματαγορά".

Επίσης, στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Απολύσεις fast track με υπογραφή υπουργού. Και προσλήψεις στο Δημόσιο με "δοκιμαστική περίοδο" 24 μηνών.
- Τα ταξίδια του Γιώργου και η σύγκρουση με τον Βενιζέλο για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

- Νίκος Δένδιας: "Με την αναθεώρηση του Συντάγματος μπορεί να τεθούν κριτήρια που θα αποκλείουν μορφώματα όπως η Χρυσή Αυγή".
- Γιώργος Σταθάκης: "Η άτακτη έξοδος από το ευρώ είναι σενάριο καταστροφής".

- Αγγελική Φράγκου: Η "καπετάνισσα" που αγοράζει πλοία Γερμανών εφοπλιστών.
- Οι θησαυροί του Σκορπιού "προίκα" στην όμορφη Κάτια.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Ο Χριστός Ανέστη, ο λαός σταυρώνεται!".

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Και στην "Πράβδα" του Στάθη: "Στην προσπάθειά του να πάει για Άκη τονΓιωργάκη ο Μπενύτο, πιθανόν να διασπάσει ο,τι έχει απομείνει από το όλον ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας ακόμη και πτώση της Κυβέρνησης! Να το "ατύχημα" που φοβάται ο κ. Σαμαράς. Η Μέρκελ να βάλει το χέρι της!"
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: