ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αξιωματικός έκλεβε τον μισθό των στρατιωτών!

Αξιωματικός του στρατού κατηγορείται ότι έβαζε χέρι στην παχυλή μισθοδοσία στρατιωτών, που φτάνει στο ποσό των... 8,70 ευρώ μηνιαίως!

Ομως... «φασούλι το φασούλι», ο πονηρός αξιωματικός φαίνεται ότι συνολικά έβαλε στην τσέπη περίπου 10.000 ευρώ! 

Ο καταχραστής αξιωματικός σκέφτηκε ότι κανείς δεν θα έθετε θέμα για ένα τόσο ευτελές ποσό και έτσι φρόντιζε να το καρπώνεται ο ίδιος. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε μονάδα της Αττικής, «στήθηκε ολόκληρη κομπίνα σε βάρος των φαντάρων».

Ο αξιωματικός, που ήταν υπεύθυνος της μισθοδοσίας, έβαζε πλαστές υπογραφές μισθοδοσίας στρατιωτών που είχαν απολυθεί, αλλά και στρατιωτών που υπηρετούν ακόμη τη θητεία τους. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι σε κάποιους παρακράτησε ένα μηνιάτικο, ενώ σε άλλους μέχρι και έξι μήνες. Συνολικά βρέθηκε να χρωστάει σε στρατιώτες μέχρι και 180 ευρώ, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, το συνολικό ποσό της παρακράτησης είναι περίπου 10.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ήδη ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί όλη η δράση του «μακρυχέρη» αξιωματικού. Ο ίδιος πάντως τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες τέτοιου είδους περιστατικά σε ταμεία μονάδων και σχηματισμών πληθαίνουν.
Espressonews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: