ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επίσκεψη Δημάρχου στο έργο: «Ανάπλαση – Αναβάθμιση οικισμού Τρικώμου»

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Ανάπτυξη και Έργων ΕΣΠΑ κα Αικατερίνη Πέτρου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τρικώμου κ. Ιωάννη Ράπτη, επισκέφτηκε την... Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 την Τοπική Κοινότητα Τρικώμου όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου: «Ανάπλαση – Αναβάθμιση οικισμού Τρικώμου» από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 275.000,00€, η χρηματοδότηση του γίνεται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» και ανάδοχος, με έκπτωση 44,00% ανακηρύχθηκε η εταιρεία «Κ/ξια Μητράκας Ν. Κων/νος – Μητράκα Ν. Μάρθα» με έδρα την Καστοριά. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 154.000,01€ με το Φ.Π.Α. και έχει προθεσμία εκτέλεσης 18 μήνες.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, αμέσως μετά δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος (έχουν αποκαλυφθεί οι όψεις της πετρόχτιστης εκκλησίας και ξεκίνησαν οι εργασίες στο κάτω διάζωμα της πλατείας) και τόνισε ότι το έργο, το οποίο έχει ως στόχο τη βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον οικισμό καθώς συμβάλει στην ποιότητα της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: