ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: το κλάμα της Ζέτας, αναβάλλεται ο γάμος!

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι καθόλου καλά και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από ...το εξοχικό του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο αποτυπώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εμφανώς καταβεβλημένη έκλαιγε με λυγμούς ενώ μιλούσε στο κινητό.

Η ίδια μαζί με τον αγαπημένο τη Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες στις οποίες η Ζέτα Μακρυπούλια κλαίει με λυγμούς, χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Μία είδηση από τηλεφώνου, την έκανε να λυγίσει και να ξεσπάσει και σύμφωνα με τη News οι λόγοι που η ίδια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολλοί.
Το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ενώ και σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό το διάστημα, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός ψάχνονται μιας και λόγω της κρίσης τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν.

Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ για να είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρέπει μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον, τώρα που ακόμα και η ομορφότερη μέρα της ζωής τους, ο γάμος τους, αρχίζει να απομακρύνεται χρονικά ελλείψει χρημάτων και διάθεσης.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:


fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: