ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Επισκέψεις του Δημάρχου Γρεβενών τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα!

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών βρέθηκε το Μεγάλο Σάββατο ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης. Ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για... Καλή Ανάσταση με τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου, τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη και τους προσέφερε συμβολικά δώρα αγάπης.


Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν οι κες Αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα- Μπαλοδήμου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Κόραβος.


Την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Βάϊο Κόραβο, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων για ανταλλαγή αναστάσιμων ευχών στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο φυλάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.


Την Τρίτη 7 Μαΐου 2013 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρακολούθησε μαζί με τους πιστούς, στην Ιερά Μονή Οσίου Νικάνωρος Ζάβορδας, την τελετή των Θυρανοιξίων του νέου τρισυπόστατου Ναού των Αγίων Μηνά, Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού καθώς και την πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Σεργίου.
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευε ο Αντιδήμαρχος κ. Βάϊος Κόραβος.
greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: