ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο αδίστακτος ληστής στα Γιάννενα!!!

Λίγο έξω από τα Γιάννενα εντόπισαν τελικά οι αστυνομικές αρχές και συνέλαβαν τον Αλβανό, ο οποίος αφού λήστεψε...
χθες βράδυ με την απειλή χειροβομβίδων το καφενείο του χωριού, στη συνέχεια σκότωσε ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Ο κακοποιός όταν εντοπίστηκε, είχε ακόμα πάνω του τη χειροβομβίδα, ενώ από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν πρόσφατα αποφυλακισμένος από τις φυλακές του Ναυπλίου, όπου βρισκόταν για κλοπές.


Το ιστορικό
Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης, χθες γύρω στις 22.00 το βράδυ, εισήλθε σε εστιατόριο στα Κτίσματα Ιωαννίνων και απειλώντας με δύο (2) χειροβομβίδες τους θαμώνες του καταστήματος απαίτησε χρήματα. Τελικά, κατάφερε να αποσπάσει μία τσάντα. Κατά τη διαφυγή του, απασφάλισε και πέταξε μια χειροβομβίδα εναντίον του ιδιοκτήτη του καταστήματος και θαμώνων που τον καταδίωκαν, χωρίς αυτή να εκραγεί.
Στη συνέχεια, ο ίδιος δράστης, εισήλθε στο σπίτι ημεδαπής στον ίδιο οικισμό και πάλι με την απειλή χειροβομβίδας, αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και διέφυγε.
Μετά από αυτό φαίνεται πως οδηγήθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού και αφού τους σκότωσε έκλεψε το αυτοκίνητό τους για να διαφύγει.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρήκαν οι αρχές τα ξημερώματα στο κέντρο των Ιωαννίνων παρατημένο, αφού πρώτα ο οδηγός τους είχε προκαλέσει τροχαίο.
Αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου τους βρήκαν νεκρούς.

newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Anesis Ioannina είπε...

παιδιά τι να πω, αυτό που έγινε είναι πέρα για πέρα αδιανοήτο, ο ρατσισμός από την άλλη πλευρά δεν είναι λύση, λύση είναι μόνο η σωστή Αστυνόμευση και τίποτε άλλο.