ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Βουλευτής του Κάμερον, συνελήφθη για βιασμό..

Ο βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, Νάιτζελ Εβανς, συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία ότι βίασε έναν άντρα και...
επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλον.
Τα καταγγελόμενα περιστατικά συνέβησαν από το 2009 έως τον περασμένο Μάρτιο. Και τα δύο θύματα είναι περίπου 20 ετών.

Ο 55χρονος Έβανς είναι ένας από τους τρεις αντιπροέδρους της Βουλής των Κοινοτήτων και εκλέγεται στο Λάνκασιρ. Από το 1999 ως το 2001 ήταν ένας από τους προέδρους του κόμματος.

Θεωρείται ευρωσκεπτικιστής.
Οι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Εβανς σημειώθηκαν από το 2009 ως τον περασμένο Μάρτιο στο χωριό Πέντλετον στο Λάνκασιρ όπου βρίσκεται η κατοικία του βουλευτή.
Η ανακοίνωση της σύλληψης από την τοπική αστυνομία, δεν έδινε το όνομά του: «Ένας 55χρονος από το Πέντλετον στο Λάνκασιρ που θεωρείται ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση συνελήφθη σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, από την αστυνομία της κομητείας», ανέφερε. Τα βρετανικά ΜΜΕ πάντως το αναφέρουν, επισημαίνοντας ότι τώρα έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.


Το 2010, οκτώ χρόνια μετά την εκλογή του ο Νάιτζελ Εβανς παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, τονίζονται πως «κουράστηκε να ζει μέσα στο ψέμα». Σε δηλώσεις του στη συνέχεια είχε εξηγήσει ότι είχε καταπιέσει την ομοφυλόφιλη πλευρά του γιατί εκείνες τις εποχές «ήταν αδύνατο να μπει κανείς στην πολιτική, με οποιοσδήποτε κόμμα ως ανοιχτά γκέι άτομο». Αργότερα, όμως, «όλα άλλαξαν καθώς βουλευτές αποκαλύπτουν ότι είναι γκέι ενώ πλέον εκλέγονται και ανοιχτά γκέι άτομα».









Δείτε video εδώ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: