ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι Παλαίμαχοι της Αιανής τίμησαν τον Σωτήρη Μαυροδήμο

Όλο το σκηνικό είχε στηθεί έτσι ώστε να δοθεί η απαραίτητη τιμή σε έναν άνθρωπο που διαφήμισε την Αιανή μέσω της καριέρας του στο ποδόσφαιρο. Έναν ποδοσφαιριστή, που όπως είχε γράψει κάποτε το...
ΑΕΚvoice ήταν Αξιοπρεπέστατος. Και όχι μόνο αγωνιστικά.
Ο Σωτήρης Μαυροδήμος που γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αιανή και συνέχισε στην Κοζάνη, την ΑΕΚ, την Ολυμπιακή Εθνική Ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Νίκη Βόλου δεν λύγισε, όπως δεν λύγισε ποτέ, όσες αναποδιές κι αν είχε στη ζωή του, αλλά η τρεμάμενη φωνή του μαρτυρούσε τη συγκίνηση που ένιωσε. Κι αυτό γιατί βρισκόταν ανάμεσα σε ανθρώπους που τους έζησε και τον έζησαν, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Τους συμπαίχτες του στην Αιανή, την Κοζάνη και βέβαια αυτούς του Ολυμπιακού Βόλου που ήρθαν να τον «ξανανιώσουν» να αγωνίζεται μαζί τους αλλά και ως αντίπαλος τους. Στο τελετουργικό οι Παλαίμαχοι της Αιανής του έδωσαν μια πλακέτα που αναγραφόταν «…Ο δρόμος είναι δικός σου όταν αφήνεις τα χνάρια σου…», για την παρακαταθήκη που άφησε ο Σωτήρης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, δόθηκε επίσης μια φανέλα με τα σήματα του Ολυμπιακού Βόλου και του Αλιάκμονα Αιανής, το όνομα του και το αγαπημένο του νούμερο, το 4.


Για τον ποδκαι την πορεία του μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας, ο Στάθης Βαρυτιμίδης, ο άνθρωπος που πίστεψε πρώτος στο ταλέντο του και πρότεινε τον Μαυροδήμο στην Κοζάνη και ο συμπαίχτης του και πρόεδρος των Παλαιμάχων Κοζάνης Κυριάκος Μιχαηλίδης και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Καραμίχαλος. Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν το ακουστικό ντοκουμέντο με στιγμές του Σωτήρη Μαυροδήμου από τα γήπεδα.
Ο Σωτήρης ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν να γίνει αυτή η εκδήλωση, τους φιλάθλους που παρά τη βροχή ήρθαν να τον τιμήσουν, τους ανθρώπους που του στάθηκαν στα πρώτα του βήματα και κυρίως την οικογένειά του που ήταν πάντα δίπλα του και στήριζε όλες του τις επιλογές.


Αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή τους στον Αγώνα προς τιμή του Σωτήρη Μαυροδήμου δόθηκε και στην ομάδα Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο αγώνας των Παλαιμάχων της Αιανής με τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου είχε διάρκεια δύο 35λέπτων με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2.
Η συνέχεια δόθηκε σε ταβέρνα της Αιανής, εκεί όπου η γιορτινή διάθεση όλων των παραβρισκόμενων «ξέθαψε» από το παρελθόν ιστορίες, ποδοσφαιρικές και όχι μόνο. Εκεί οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου τίμησαν με τη σειρά τους τον πρώην συμπαίχτη τους απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα και μια φανέλα του Σωτήρη από την συμμετοχή του στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

kozanilife.gr 

LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: