ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πιο... «εύκολες» οι γυναίκες που έχουν τατουάζ!!!

Πριν από αρκετά χρόνια, τα κορίτσια που είχαν τατουάζ στο σώμα τους θεωρούνταν τα "κακά" κορίτσια της γειτονιάς της παρέας, κοκ. 
Οι εποχές, όμως, αλλάζουν, οι κοινωνίες προχωρούν μπροστά και... γίνονται πιο "ανοιχτόμυαλες" και πλέον οι περισσότερες νέες κοπέλες έχουν τουλάχιστον από ένα τατουάζ στο σώμα τους, το οποίο και επιδεικνύουν με περισσή περηφάνια.

Δεδομένων των παραπάνω, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βρετάνης στη Γαλλία, αποφάσισαν να διεξάγουν μία νέα έρευνα, προκειμένου να μάθουν πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες στη σημερινή εποχή, τις γυναίκες που έχουν τατουάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας, η πλειοψηφία των ανδρών που ρωτήθηκαν, παραδέχτηκε ότι θα ζητούσε πιο εύκολα σε ραντεβού μία κοπέλα που έχει τατουάζ, ωστόσο προσέθεσε ότι πιστεύει πως θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Επιπλέον, κατόπιν σχετικού πειράματος, οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι οι γυναίκες με τατουάζ έλκουν περισσότερο τους άνδρες σε σύγκριση με εκείνες που δεν έχουν, ενώ ενδεικτικό είναι ότι, όταν ρωτήθηκαν με ποια γυναίκα θεωρούν ότι θα έκαναν πιο σίγουρα σεξ στο πρώτο ραντεβού – με μία που έχει τατουάζ ή με μία χωρίς – οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησαν τις γυναίκες με τατουάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, για τους περισσότερους άνδρες το τατουάζ στις γυναίκες λειτουργεί ως διαφήμιση της σεξουαλικότητάς τους, ωστόσο τις καθιστά πιο... "εύκολες" στα μάτια τους.

kanapedatos 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: