ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Γιάχος με κλάματα...«Κατέστρεψα την καριέρα μου!»

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου με πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Γιάχο και τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.
Μήλον της έριδος το... εγκληματικό πέναλτι που δεν σφύριξε ο Γιάχος (video).
Ο Χιώτης ρέφερι Θανάσης Γιάχος τους ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι του Μανιάτη που δεν έδωσε, εκείνοι του είπαν να βγει να τη ζητήσει δημόσια και να παραδεχθεί ότι είναι αλήτης και τότε εκείνος λύγισε λέγοντας με κλάματα πως «κατέστρεψα την καριέρα μου»!

Συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα για τη φάση του πέναλτι που δεν καταλόγισαν στον Μανιάτη, ζήτησαν μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Γιάχος και ο υπεύθυνος γραμμής Σταύρος Τριτσώνης.

Οι δυο διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα και της απονομής είδαν σε βίντεο τη φάση του 68’ και αναγνώρισαν αμέσως το λάθος τους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να σπεύσουν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιάννη Καϋμενάκη, τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να ηττάται στον πρώτο τελικό της ιστορίας της.

Ωστόσο, τότε ο Δημήτρης Μπάκος που ήταν έξω φρενών είπε στον Θανάση Γιάχο: «Δεν γίνεται δεκτή η συγγνώμη σου! Να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και να πεις οτι είσαι αλήτης»!
Ακούγοντάς τον ο Γιάχος ξέσπασε σε κλάματα σαν μικρό παιδί και έλεγε ότι «έχασα μια καλή ευκαιρία να κάνω μια καλή διαιτησία. Κατέστρεψα την καριέρα μου»!

Mε τη σειρά του ο Σταύρος Τριτσώνης πήγε να καθησυχάσει τον Γιάχο βλέποντάς τον να κλαίει, ωστόσο δυσανασχέτησαν οι Μπάκος και Καϋμενάκης, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να πέσουν πάνω του, με αποτέλεσμα ο Τριτσώνης να αποτραβηχτεί και να φύγει.


Τελικός Κυπέλλου: Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-3 στην παράταση! (videos)

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: