ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Σκάνδαλο με τις προτιμήσεις Έλληνα επιχειρηματία!!!

Σκάνδαλο με μεγαλοεπιχειρηματία γόνο μεγάλης οικογένειας όταν ήρθαν στο φως οι "ιδιαίτερες" σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο γνωστός 35άρης επιχειρηματίας είναι λάτρης της... νεκροφιλίας και ερεθίζεται να βλέπει γυναίκες ξαπλωμένες γυμνές μέσα σε φέρετρο.

Τον εξιτάρει να προσποιούνται ότι είναι πεθαμένες και μάλιστα από ηλεκτροπληξία γιατί όπως λέει το σώμα παραμένει ζεστό και δεν υπάρχουν αίματα που δεν μπορεί να βλέπει. Του αρέσει τις περιποιείται, να τις μακιγιάρει και να κάνει σεξ μαζί τους. Μάλιστα για το σεξουαλικό του βίτσιο αυτό πληρώνει αδρά τις κοπέλες που δέχονται να ικανοποιήσουν την φαντασίωσή του με τη συμφωνία όμως ότι δεν πρέπει να κουνηθούν καθόλου στο σεξ, να μοιάζουν πραγματικά πεθαμένες γιατί διαφορετικά θα χαλάσουν την φαντασίωσή του και δεν θα τις πληρώσει τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει.
Οι κοπέλες που τον επισκέπτονταν ως τώρα ήταν ενημερωμένες για τις προτιμήσεις του. Κάποια στιγμή όμως γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο μια κοπέλα που έτυχε να βρίσκεται στο τραπέζι τους και ζήτησε διακριτικά από τον φίλο του που τη γνώριζε να τους φέρει σε πιο "στενή" επαφή. Η κοπέλα μετά από παρότρυνση του κοινού γνωστού αποφάσισε να επισκεφτεί τον επιχειρηματία μη γνωρίζοντας τις περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Μόλις αντίκρυσε λοιπόν το σκηνικό με τα αναμμένα κεριά και το φέρετρο το έβαλε στα πόδια πανικοβλημμένη. Τότε ο επιχειρηματίας για να καλύψει την κατάσταση και να μην βγει παραέξω το σκάνδαλο για το βίτσιο του αποφάσισε να εξαγοράσει τη σιωπή της. Πλήρωσε ένα υπέρογγο ποσό στην κοπέλα για να μην τον αποκαλύψει γιατί κάτι τέτοιο θα αμαύρωνε το όνομά του και θα προκαλούσε δυσφήμιση στην εταιρία του. Η κοπέλα δέχτηκε τα χρήματα αλλά δεν άντεξε να μην αποκαλύψει την σοκαριστική εμπειρία της σε κάποια άτομα του στενού της περιγύρου.

Το περιστατικό έφτασε στα αυτιά της συζύγου του η οποία φοβισμένη και οργισμένη από την αποκάλυψη αυτή του ζήτησε διαζύγιο και διεκδικεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του άτυχου επιχειρηματία

sirina.tv
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: