ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τι είχε προβλέψει η άτυχη αστρολόγος την ημέρα της δολοφονίας της

Τι δεν έπρεπε να κάνει την συγκεκριμένη ημέρα!!!
Σοκ προκαλεί η ανάρτηση με τίτλο «ΟΥΡΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μήνα Απρίλιο» που είχε κάνει στο προσωπικό της blog στις... 30 Μαρτίου η άτυχη αστρολόγος, Νατάσα Λιβάνη, που πέθανε χθες στην Κηφισιά, όταν ο σύντροφός της την παρέσυρε με το αυτοκίνητο.

Σαν να ήξερε πως η εβδομάδα 22-30 Απριλίου θα της επιφυλάσσει μια πολύ σκληρή μοίρα έγραφε χαρακτηριστικά η Νατάσα Λιβάνη πως μπορεί να συμβούν «δυστυχήματα» και πρότεινε «αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων».

Ακόμα πιο σοκαριστικές είναι οι αναφορές για τις σχέσεις με τον σύντροφο όπου γράφει: «Ψυχρός και απόμακρος ενδέχεται να είναι και ο ερωτικός σας σύντροφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες διαφωνίες. Γι αυτό προτιμότερο θα ήτανε να αποφεύγατε μια συνάντηση μαζί του, αυτό το διάστημα, εκτός και αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποιες πικρές αλήθειες».

Και πώς τα έφερε η μοίρα για την άτυχη αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη να επαληθευτεί η ίδια της η πρόβλεψη, καθώς ο θάνατος από τα χέρια της συντρόφου της, τη βρήκε στις 30 Απριλίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο blog της (http://natashalivani.blogspot.gr/2013/03/2013.html) έχει ως εξής:
22-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
Η σύνοδος του ΄Ηλιου με τον Άρη γίνεται σε ένα ζώδιο πολύ κτητικό και σταθερό αυτή τη φορά τον Ταύρο. Θαυμάσιο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα έργο με δική σας πρωτοβουλία ή να είστε οι συντονιστές των εργασιών που θα γίνουν. 
Με αυτή την όψη δύσκολα θα συνεργαστείτε και θα δεχτείτε συμβουλές γι’ αυτό στη δουλειά σας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. 
Τη συσσωρευμένη ενέργειά σας πρέπει οπωσδήποτε να την εκτονώσετε. Διαφορετικά μπορεί να εκδηλωθούν δυστυχήματα ή αρρώστιες όπως πυρετούς και μολύνσεις. Αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων. 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει αρκετή ένταση, δυσφορία, μοναξιά και απογοήτευση. 
Ψυχρός και απόμακρος ενδέχεται να είναι και ο ερωτικός σας σύντροφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες διαφωνίες. Γι αυτό προτιμότερο θα ήτανε να αποφεύγατε μια συνάντηση μαζί του, αυτό το διάστημα, εκτός και αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποιες πικρές αλήθειες. 
Η αντίθεση του ΄Ηλιου με τον Κρόνο πιθανόν να φέρει κρίση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης προσπαθήστε να παρακάμψετε ευθύνες μεγαλύτερες των δυνατοτήτων σας για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. 
Για σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλύτερα να περιμένετε.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: