ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Και επίσημα «πράσινο» το Απήλιον!!!

Την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο, όπως διευκρινίζεται θα ανήκει «εξ ολοκλήρου» στην ΠΑΕ.
Σε αυτή δίδονται εξηγήσεις για την ...

απόφαση της ΠΑΕ να αφήσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. «Το κόστος εκμίσθωσης τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι στην συμφωνία συμπεριλαμβάνεται η αγορά και άλλων 50 στρεμμάτων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον». Το νέο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί στο εξής πυρήνα των δραστηριοτήτων τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής, είναι εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» εκτείνεται σε 50 στρέμματα και περιλαμβάνει υποδομές επαρκείς για τις ανάγκες της ομάδας μας. Αποκτήθηκαν ωστόσο, στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, επιπλέον 50 στρέμματα με στόχο την επέκταση εγκαταστάσεων και υποδομών που θα αναδείξουν το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια στην Ευρώπη.

Από την 1η Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αφήνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το κόστος εκμίσθωσής τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου.

Ο Παναθηναϊκός που ανήκει στους οπαδούς του θέτει στέρεες βάσεις για το μέλλον του και κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία στηριζόμενος στις δυνάμεις του, στη δουλειά και το όραμα των ανθρώπων του και την αγάπη και τη στήριξη των φιλάθλων του».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: