ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Οι υποψήφιοι της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης!!!

Μέχρι τέλους αναμένεται να δώσουν μάχη για τον δήμο Θεσσαλονίκης οι εν δυνάμει υποψήφιοι του γαλάζιου στρατοπέδου. Μέχρι να δώσει το χρίσμα ο Αντώνης Σαμαράς.
Πέντε είναι μέχρι τώρα τα... φαβορί για να πάρουν το χρίσμα, χωρίς να αποκλείεται καμία έκπληξη μέχρι το τέλος.

Όπως τους κατηγοριοποιεί η εφημερίδα «Δημοκρατία» νούμερο 1 φαβορί είναι ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος θέλει μια δεύτερη ευκαιρία μετά την οριακή ήττα του 2010 και ο οποίος πρόσφατα, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον κ. Τζιτζικώστα, αυτοχρίστηκε υποψήφιος, αλλά και προκατέβαλε την εκλογή του.
Νούμερο 2 και νούμερο 3 υποψήφιοι είναι οι δύο «γαλάζιοι» βουλευτές κ. Καλαφάτης και Ιωαννίδης, οι οποίοι, αν κληθούν να είναι υποψήφιοι, δεν πρόκειται να πουν όχι. Μάλιστα, πολλοί δεν αποκλείουν οι προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου να φανούν στον επόμενο ανασχηματισμό.

Όσο για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, σήμερα το πιο ισχυρό σενάριο τον θέλει να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς πάντως να αποκλείεται να υπάρξει κάποια ανατροπή. Και με δεδομένο ότι ο Θόδωρος Καράογλου δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την περιφέρεια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Πέμπτο όνομα στη μάχη για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου είναι αυτό της Ελενας Ράπτη, που και αυτή έχει κάνει το αγροτικό της στα δημοτικά, καθώς η πορεία της στα δημόσια πράγματα ξεκίνησε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ένα νέο σενάριο που διακινείται εσχάτως θέλει το πρόσωπο που θα στηρίξει η Ν.Δ. για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να μην είναι βουλευτής, αλλά να προέρχεται από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: