ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Νέος έρωτας στη Βουλή! Το άγριο σεξ…ο χωρισμός και τα…κιλοτάκια!

Είναι νέος έρωτας. 
Φρέσκος. Μπορεί να μοιάζει η ιστορία με παλιότερη αλλά πιστέψτε με… είναι καινούρια. Ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή-ούτε στη Βουλή το ξέρουν όλοι-όμως... οι πιο «γάτες» κατάλαβαν το μυστικό «φυστίκωμα» ανάμεσα σε πολιτικό εξέχουσας προβολής και σε βουλευτίνα… τηλεοπτικά όμορφη.

Εκείνος γνωστός για τα γούστα τα του αφού στο παρελθόν είχε μακρόχρονη σχέση με πολύ καλό κομμάτι από τον χώρο της σόουμπιζ Εκείνη πάλι, αν και δεν είναι καμία τσαπερδόνα και δείχνει σοβαροφανής, έχει τα δικά της όπλα τα οποία τα χρησιμοποιεί όταν θέλει να ρίξει κάποιον στα δίχτυα της. 
A! Και παντρεμένη!

Στη Βουλή μάλιστα έχουνε να λένε για τα υπέροχα βρακάκια της αφού φροντίζει η ίδια να τους τα δείχνει συχνά πυκνά ανοίγοντας αυθόρμητα τα πόδια της! Τα καλλίγραμμα πόδια της! Ε…σιγά μην δεν έπεφτε κι αυτός. Άλλωστε εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάνα χούφταλο ούτε ανήκει στα παχύσαρκα της Βουλής. Είναι γοητευτικός άνδρας και ταιριάζουν. Εκείνος μόνος εδώ και αρκετό καιρό…οι συναντήσεις τους μυστικές!!!

Βρίσκονται μόνο για να περνάνε καλά. 
Να ξεχαρμανιάζουν ρε παιδί μου. Έλα όμως που εκείνη τον γουστάρει πολύ και τον θέλει. 
Είναι καψούρα ρε παιδί μου. Έτσι τελευταία έχουν αυξήσει τις συναντήσεις τους. 
Βλέπετε το Πάσχα θα χωρίσουν για λίγες μέρες γι αυτό και φροντίσαν αυτές τις Άγιες Μέρες να κάνουν άγριο σεξ για να μην πάθουν καμία στέρηση!

gossip-tv

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: