ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Γυναίκα βιάστηκε σε λεωφορείο μπροστά στους επιβάτες!

Μια 30χρονη γυναίκα βιάστηκε μέσα σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο μπροστά στα μάτια των επιβατών, ένα μήνα μετά...τον βιασμό Αμερικανίδας φοιτήτριας και την επίθεση εναντίον του φίλου της, επίσης σε λεωφορείο στην ίδια πόλη.
Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή σε προάστιο του Ρίο, όταν ένοπλος εισήλθε στο λεωφορείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Ο δράστης υποχρέωσε τους επιβάτες να μείνουν στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου όσο εκείνος βίαζε και χτυπούσε την γυναίκα», αναφέρουν οι Αρχές, επισημαίνοντας ότι ο βιαστής φαίνεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.
Tο λεωφορείο συνέχισε το δρομολόγιό του για περίπου 20 χιλιόμετρα, όταν ο δράστης κατέβηκε από αυτό σε λεωφόρο που βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας.

Ο ομαδικός βιασμός της 21χρονης Αμερικανίδας και η επίθεση εναντίον του 23χρονου Γάλλου φίλου της, που είχε συνέβη στο Ρίο στις 30 Μαρτίου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την οργή των κατοίκων της πόλης που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.
Υπενθυμίζεται, ότι το νεαρό ζευγάρι είχε επιβιβαστεί σε τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή της Κοπακαμπάνα, όταν δέχτηκε την επίθεση, με τους δράστες να συλλαμβάνονται, μετά από μέρες από τις αστυνομικές αρχές.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: