ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Πήρε το Copa Del Rey η Ατλέτικο - Χαμός με Μουρίνιο (videos)

Σχεδόν τρεις ώρες ήταν η διάρκεια τουτελικού του Copa Del Rey στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κατακτά το...
τρόπαιο μέσα στην έδρα της Ρεάλ.
Μόλις στο 14ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κριστιάνο νίκησε στον "αέρα" τον Γκοντίν με εξαιρετικό άλμα και με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έβαλε μπροστά 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης !

Στο 30' ήρθε η ισοφάριση. Ο Φαλκάο... έσπασε τη μέση του Αλμπιόλ, έκανε ό,τι ήθελε τον αμυντικό της Ρεάλ, έβγαλε την κάθετη στον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος φάτσα με τον Ντιέγκο Λόπεθ σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 43΄ ο Οζίλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ από τη μεγάλη περιοχή. Οι Μερένχες είχαν επίσης δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η κανονική διάρκεια έληξε με τις ομάδες στο 1-1 και ξεκίνησε η παράταση όπου στο 98' η Ατλέτικο έκανε το 1-2 με τον Μιράντα.

Στο 114' ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτύπησε εκτός φάσης τον Γκάμπι και αποβλήθηκε ενώ στη συνέχεια οι παίκτες συνεπλάκησαν και ο αγώνας διεκόπη. Στο 125' έμεινε και η Ατλέτικο με 10 εξαιτίας αποβολής της Γκάμπι.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Ατλέτικο να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη μέσα στο γήπεδο της μισητής αντιπάλου. 

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: