ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Eurovision 2013 Ελλάδα: Σάρωσαν οι Koza Mostra στην πρόβα [video]

Δυναμική και γεμάτη ζωντάνια ήταν η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovsion 2013 που σχολιάστηκε θετικά από τα διεθνή μέσα.

«Οι Koza Mosta έδωσαν μια γεμάτη ενέργεια...
παράσταση. Όλα θα κριθούν στη σκηνοθεσία και πώς θα φανεί το σόου στην κάμερα» μεταδίδουν τα ξένα blogs για την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2013.
«Οι Koza Mostra και ο μαλλιαρός ηλικιωμένος θείος τους είναι απόλυτα ικανοί να τραγουδήσουν το τραγούδι τους, οι πρόβες εστιάζονται στο πώς όλη η ενέργεια και η κίνηση θα αποδοθούν μέσα από την κάμερα», συνεχίζουν οι ξένοι.

Οι Koza Mostra τα δίνουν όλα στην εμφάνιση τους και καλύπτουν όλο το εύρος της σκηνής. Ο Αγάθωνας παραμένει σταθερός στο μέσο της σκηνής σε όλο το τραγούδι.
Στην εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2013 υπάρχουν αρκετά τρικς, όπως ο φωτισμός των κιθάρων όταν κλείνουν τα φώτα στο ορχηστρικό κομμάτι. Συνολικά, ο τρόπος που αποδίδονται τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα κάνει το τραγούδι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ελκυστικό στον τηλεθεατή.

Την ίδια ώρα, η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2013 συγκεντρώνει τα περισσότερα views στο Youtube, περίπου διπλάσια από τους άλλους διαγωνιζόμενους.
Δείτε βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2013:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: